Malaika Arora Khan, Katrina Kaif en meer


Malaika Arora Khan en Katrina Kaif liepen over de catwalk met andere modellen in het JW Mariott hotel in Mumbai voor Vikram Phadnis’ ontwerpen voor een evenement georganiseerd door Zapak.com om de computergames en Vikram’s style te onthullen. Het publiek werd verrast door de funky creaties gemaakt door Phadnis voor Zapak.com. De 2 meiden werden geprezen door Vikram, die toevallig de vaste designer van Salman Khan is. Katrina zei hierover dat van alle Indiase ontwerpers ze toch liever Vikram’s kleding draagt. Malaika voegde hieraan toe dat ze dol is op zijn kleding. Toen Vikram werd gevraagd om te kiezen tussen Salmans schoonzus (Malaika) en zijn vriendin, antwoordde hij lachend: ‘Ze zijn allebei familie, dus hoe kan ik kiezen?’

ImageMallika Sherawat zal weer samen met Rahul Bose te zien zijn in een nieuwe film genaamd ‘Maan Gaye Mughal-e-Azam’. Ook zijn ze bezig met een romantische komedie getiteld ‘Ugly and Pagli’, geregisseerd door Sachin Khot. Mallika zal de rol van ‘Pagli’ spelen en men is nu nog op zoek naar iemand die de rol van ‘Ugly’ zal spelen. De voorkeur gaat sterk uit naar Ranvir Shorey en niet Rahul Bose.

Image Voormalig Miss Sri Lanka, Jacqueline Fernandes, 22, wordt niet alleen gelinked met Vivek Oberoi; zij staat al klaar de catwalk op te gaan tijdens de Wills Lifestyle India Fashion Week en ze zal snel te zien zijn in een mobiel advertentie met Hrithik Roshan. Fernandes, die in onderhandeling is met een bekende Bollywood director, neemt acteer en Hindi lessen. Een nieuwe Katrina Kaif in de maak?

De Bollywoodverjaardagen van afgelopen en deze week:
04 september – Rishi Kapoor,                55 jaar
06 september – Rakesh Roshan,            58 jaar
08 september – Asha Bhosle,                 74 jaar
09 september – Akshay Kumar,             40 jaar
13 september – Mahima Chaudhry,       41 jaar
18 september – Shabana Azmi,              57 jaar
 
Sandhya Baidjoe

Reacties
 1. Reply
  demi
  maart 7, 2009 om 8:18 pm

  eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

  Schrijf een reactie


  Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

  Register New Account
  Wachtwoord opnieuw instellen