Madhuri Dixit gaat zingen


Madhuri Dixit is zonder twijfel een van Bolly lands meest geliefde sterren. De actrice wordt ook wel eens de Queen of Bollywood genoemd en heeft ze haar weg weten te dansen in de harten van miljoenen fans.

De actrice, die helemaal klaar is om haar comeback te maken met de lang verwachtte Gulab Gang maakt haarzelf klaar voor weer een nieuwe uitdaging, namelijk zingen.

Madhuri zal haar stembanden spannen voor de nieuwe film en dat niet alleen, ze zal te horen zijn samen met haar moeder Snehlata Dixit. Een echte primeur voor deze moeder dochter duo.

De beslissing om Madhuri te laten zingen is gevallen toen de makers van Gulab Gang merkten dat tijdens een bepaalde sequentie waar Madhuri uitbreekt in gezang, er toch iets miste en werd er besloten om van die sequentie een volle nummer te maken.

“We hadden al besloten om een nummer te doen met Madhuri en ze kwam naar de opnames met haar moeder,” aldus producent Anubhav Sinha, “Het was Soumiks idee om er een moeder dochter duo nummer van te maken omdat Madhuri’s moeder ook een achtergrond heeft in muziek.”

Madhuri Dixit is hiermee één van vele Bollywood acteurs en actrices die mag zeggen dat ze wel eens hun eigen item nummers zingen, zoals Amitabh Bachchan, Hrithik Roshan, Priyanka Chopra en Akshay Kumar.

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen