Loverboys


Als je er eenmaal in zit dan kom je er moeilijk uit…;

Dit verhaal gaat over een dame die op de Haagse Hoge School studeerde. Ze had een heel rustig leven. Tot de dag van vandaag weet ze niet meer hoe alles zo kon gebeuren ze geeft haarzelf het meest de schuld. Ze heet Reshmie als je haar toen zag dan zou je denken wat een mooie meid een echte pop.

Het begon allemaal in Den Haag op de Haagse Hoge School.

Reshmie ging die dag alleen maar langs school om samen met haar andere vriendinnen naar de stad te kunnen gaan. Wist zij veel dat ze daar een mooiboy zou tegen komen.
Ze liep naar school en plotseling werd er getoeterd ze keek om, ze zag een jongen die zei: "Dag lekker ding." Reshmie trok daar niets van aan en liep gewoon door. De jongen maakte vaart (hij was op een scooter) en stopte voor Reshmie. Reshmie moest gedwongen stoppen. Die jongen haalde zijn helm af en zei: "Hallo schoonheid."
Reshmie keek naar zijn ogen koraal groen. Ze was meteen verkocht maar liet niks merken.

Die dag werden er alleen maar telefoonnummers verwisseld en over ditjes en datjes gesproken. De volgende dag kwam die jongen weer – hij heette Jayant – hij kwam en benaderde Reshmie en gaf haar een mooie ketting 18 karaats. Reshmie vond het lief maar kon het niet aannemen. Jayant antwoordde daarop: "Als jij het niet aanneemt dan gooi ik het weg." Zonder twijfel deed Reshmie het om. Hun vriendschap bloeide als een jonge roos, ieder dag kwam Jayant met iets nieuws als het geen goud was dan was het wel een duur geurtje en als het geen geurtje was dan zou het dure apparatuur zijn. Jayant nam haar ook veel uit. Het ging zo 6 maanden door totdat die ene dag. De dag die alles voor Reshmie zou veranderen. 

Jayant stelde voor om naar Amsterdam te gaan samen in de trein tot Amsterdam Centraal. Ze hadden daar veel gewandeld tot dat Jayant zei: "Wacht even ik moet nog een paar zaken regelen." Hij liep de wallen binnen, Reshmie voelde zich daar echt niet op haar gemak. Jayant klopte aan bij een kamertje. Een meisje deed open. Jayant zei tegen Reshmie: "Kom maar mee kan je even zitten." Haar gevoel zei: "Nee, ga weg van hier!" Haar hart zei: "Volg je vriend." Ze deed wat Jayant zei en toen kwam Jayant met een verhaal dat hij bergen schulden had en mensen hem zoeken om hem te vermoorden. 

Reshmie zag hem op haar schoot huilen Reshmie vroeg of hij haar kon helpen en hij zei: "Ja heb je 50.000 gulden voor mij?" Reshmie antwoordde daarop: "Als ik het had zou ik je het geven maar dat heb ik niet." Jayant begon opeens een beetje raar te reageren. Hij begon te gillen en hij gilde dat alles haar schuld was, want hij kocht alles voor haar. Hij wilde al zijn geld terug en Reshmie hield niet van hem. Reshmie barste vol in tranen. Jayant dwong haar om lingerie aan te trekken. Dat wilde zij niet, maar er kwamen andere jongens binnen met wapens. Reshmie zei huilend: "Ik draag het maar jullie moeten buiten wachten." Ze droeg het en riep Jayant.

Jayant zei: "Dit zijn mijn vrienden en die gaan eerst kijken of je goed bent". Reshmie vroeg: "Waar moet ik goed in zijn?" Voordat ze het wist werd ze verkracht door 5 jongens. Ze kreeg een spuit met heroïne waar ze rustig van werd. Het ging zo een jaar door. Tot de dag dat Reshmie haar om heroïne vroeg. Maar Jayant gaf haar niks. Hij zei: "Vanaf vandaag ben je van mij. Niemand wilt je als heroïne hoertje. Je bent van mij en je gaat mijn geld terug verdienen." Ze kon niets meer doen, ze werd bedreigd dat als ze zou weglopen haar ouders en zusje vermoord zouden worden

Na drie jaar "gewerkt" te hebben voor Jayant, zei Reshmie: "Nu heb ik je geld echt wel bij elkaar verdiend laat me vrij." Voordat zij dit deden probeerden ze haar te verkrachten en vermoorden. Maar ze overleefde het. 

Reshmie heeft al de jongens aangegeven. Ze zitten nu allemaal vast. Reshmie is verhuisd en lijdt nu aan de ziekte Aids. Ze zal nooit meer hetzelfde zijn en altijd met angst leven.

Liefde was het antwoord, maar niemand zal ooit de vraag begrijpen.
Sommige mensen betalen een hoge tol voor hun liefde.

Komt dit verhaal je bekend voor, ken je iemand die zich in zo een situatie bevindt of bevindt je zelf in zo een situatie ben je bang om zelf actie te ondernemen bel gewoon naar de politie zij treden hard op tegen mensen handel.

Er bestaan loverboys maar bestaan er ook lovergirls?

J.C.

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen