Lolita: Het verhaal van een Hindoestaanse moeder 2


Totdat er iets nog vreselijks gebeurde…. In 2002 werd mijn ex opgepakt wegens bezit van cocaà¯ne en hij verbleef 6 maanden in het huis van bewaring. Mijn wereld stortte in, toen ik werd gebeld door de politie in mijn woonplaats. Eerst dacht ik dat iemand mij voor de gek hield, maar nadat de rechercheur me op het hart drukte dat het geen grap was, sloegen alle stoppen bij me door. Wat was er toch gebeurd? Dit moest een nare droom zijn, maar al gauw werd het allemaal werkelijkheid toen ik op het politiebureau het hele verhaal te horen kreeg.

Ik bleef stug volhouden dat mijn man niets met drugs te maken had, dat men hem erin had geluisd. Op de dag dat ik werd gebeld met de mededeling dat Sunil was opgepakt, heb ik mijn jongste broertje gebeld, of hij wilde komen maar van hem kreeg ik te horen dat hij met zijn dochter ging uiteten. Ik belde mijn andere broer op maar die had visite, ook hij kon niet komen om mij en de kinderen te troosten. Het was een achterbuurman – die we amper kenden – die een paar uur met mij en de kinderen heeft doorgebracht en ons een beetje moed insprak. We kregen zijn telefoonnummer en een honkbalknuppel, in geval van nood.

Mijn jongste broertje durfde niet thuis bij me te komen dus moest ik hem in het park ontmoeten. Hij was bang dat mijn huis was omringd door gangsters. In de periode dat Sunil in huis van bewaring zat, kwam het besef dat ik uit deze relatie moest stappen, want anders zou mijn toekomst er eentje worden van veel therapie en pijnstillers. Nadat Sunil was vrijgelaten, maakte hij de belofte me nooit meer te zullen mishandelen of vernederen. Hij zou vanaf nu mijn nederige dienaar zijn, want ik was de engel in zijn leven.

Ik was in de wolken en voelde me gelukkig want mijn droom om niet meer mishandeld te worden was uitgekomen. Hoe naà¯ef was ik en dat voor een vrouw van bijna 40. Een maand na zijn terugkomst heeft hij me toegetakeld totdat ik bewusteloos raakte. Mijn droom viel aan diggelen en mijn wereld stortte in. Sunil vond het amusant om af en toe foto’s te nemen als hij me bewusteloos sloeg om me naderhand te laten zien dat ik op een varken leek als ik bewusteloos was. In juni 2003 startte ik samen met mijn zus een dansgroep en er moest een naam worden verzonnen, aangezien mijn Hindi niet perfect was werd mij geadviseerd op Internet te gaan zoeken en het was daar op dat ik Ashu ontmoette….

Lolita

Binnenkort deel 3

Lees ook:

Deel 1: Mijn Leven!

Reacties
 1. Reply
  Gast
  maart 7, 2006 om 10:49 am
  Lef!

  Ik vind het knap dat je jouw verhaal zo durft te publiceren, wat een lef.Je bent een waar voorbeeld voor hindoestaanse vrouwen. Ga zo door!

 2. Reply
  Gast
  maart 7, 2006 om 8:30 pm

  Sprakeloos

 3. Reply
  Gast
  maart 9, 2006 om 2:10 pm

  Wanneer komt deel 3

 4. Reply
  Gast
  maart 30, 2006 om 10:04 pm
  Kusum

  :roll Wat een ploert toch… :sigh

 5. Reply
  een gast
  juli 31, 2007 om 10:40 am
  srry

  srry k heb deel 1 gemist heeft iemand dat??

  wajoooow da jij da op internet durft te zette

  Schrijf een reactie


  Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

  Register New Account
  Wachtwoord opnieuw instellen