Fout
  • Fout bij het laden van feeddata
BEDRIJVENGIDS   |   BOLLYWOOD   |   DATING   |   FORUM   |   HINDU   |   RINGTONES   |   TV

Indian Feelings

dinsdag 21 oktober
2014

Geroosterde doksie/doksa (eend)

Je zou dit kunnen toevoegen aan je diner (hoofdgerecht) Wat heb je nodig om je doksie/doksa in te leggen?

  • 1 thee lepel aji-no- moto
  • 150 ml ketjap (kasripo)
  • 4 thee lepels knoflook poeder (of verse knoflook gestampt)
  • 1 eend
  • 1 snufje gember poeder (je kan ook rauwe gember nemen,en dan raspen)
  • 1 citroen
  • Wat laos poeder of vers gemalen laos
  • Fijngemalen uien
Bereidingswijze:

Maak van de Aji-No-Moto, ketjap , knoflook en gember, laos, uien een saus. Pers de citroen en wrijf de eend in met het citroensap. Maak een gaatje in de buik van het eend en doe al het saus in de buik van het eend en laat het 1-2 uur intrekken. Grill daarna de eend 1-2 uur; de eend moet met de borst naar boven gegrild worden.

Serveer tips:

Je kan geroosterde eend het best serveren met witte rijst en kousenband als groente.

+/- Schrijf reactie
Uw contact gegevens:
Reacties:
[b] [i] [u] [s] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s

Meer Indian Feelings

Bollywood

COLUMNS

LIEFDE & RELATIE

LIfestyle

Bollywood

Ayesha

Columns

Columns

Liefde & Relatie

Liefde & Relatie

Lifestyle

Lifestyle

Special

Special
Copyright 2001 Indian Feelings. Alle rechten voorbehouden. All rights reserved.

Inloggen of Registreer

Zit je op Facebook? Wij ook! Vergeet je ons niet te liken op www.facebook.com/IndianFeelings

Maar je hoeft je dan ook niet te registeren, je kunt eenvouding inloggen met je Facebook account.

Inloggen met je FaceBook account.


Inloggen

Registreer

Registratie
or Annuleren