BEDRIJVENGIDS   |   BOLLYWOOD   |   DATING   |   FORUM   |   HINDU   |   RINGTONES   |   TV

Indian Feelings

zondag 19 november
2017

And the winner is....

ImageEr zijn zoveel mooie berichten binnen gekomen, toch kan er maar 1 de winnaar zijn. Wie dat is zien jullie hieronder.
1, Lieverd, toen ik je zag was het meer dan liefde op het eerste gezicht. Niet 1, niet 7 maar alle levens wil ik met je delen. Die dag stond je alleen vermoeid naast me, maar toen ik je vroeg of je de weg naar je hart kon vertellen werd je boos. Nu ik de weg naar jouw hart ken, ben ik boos, boos op het lot wat ons niet eerder met elkaar liet kennis maken.
Afz. Geeta

2, Pyaar hota hai mujhe. Dil hota hai tujche. Haan kabhie khushi khabie gham, lekhen tumhare hain main sanam Chori Chori mera dil. Pyarie, Mujhe se Shaadi Karo?
Afz. Rakesh

3, Toen ik jou voor het eerst zag deed jij mijn hart sneller slaan. Toen ik je beter leerde kennen wist ik dat ik met jou verder wilde gaan. Als je niet bij me bent dan verlang ik naar jou, het kan niet anders zijn dan dat ik van je hou. Jij geeft mijn leven weer kleur en maakt het waard om te leven, ik hoop dat wij elkaar altijd die liefde zullen blijven geven.
Afz. Stephanie

4, Een prachtige ontmoeting voor altijd in mijn gedachte, toen we elkaar troffen aan het water en je naar me lachte. Samen aan de Loosdrechtse plas, alsof het altijd zo geweest was. De zonsondergang, wij met z'n twee, In mijn ene hand de jouwe in mijn andere een glas rose. Laten we weer eens terug gaan in de tijd, dat gevoel van 'zomeren' wil ik nooit meer kwijt. Kom, pak de fles en ga, ik kom je met de glazen wel achterna............
Afz, Els

5, Lieve Jaan, Al precies 25 maandjes lang woon jij in mijn hart. We hebben heel wat ups & downs gehad, die ons alleen maar sterker naar elkaar toe hebben laten groeien. Mijn liefde voor jou is alleen maar meer en sterker geworden, dan 't al was en het wordt nog met de dag steeds meer.. Over een paar dagen is 't alweer ons 3e Valentijn en ik hoop dat er nog vele zullen volgen, want jij bent mijn Valentijntje voor 't leven en zelfs daarna.. Jij bent 't zonnetje in me die me leven licht geeft, jij bent degene die me kan laten stralen als geen ander. Kortom jij bent de liefde van me leven die me hartje laat kloppen. Ik hou zielsveel van jou.., alleen van jou Jaan!! Jouw -S'je- voor altijd..
Afz. –S’je-

Indian Feelings wenst iedereen een Happy Valentine!

+/- Schrijf reactie
Uw contact gegevens:
Reacties:
[b] [i] [u] [s] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s

Meer Indian Feelings

Bollywood

COLUMNS

LIEFDE & RELATIE

LIfestyle

Bollywood

Ayesha

Columns

Columns

Liefde & Relatie

Liefde & Relatie

Lifestyle

Lifestyle

Special

Special
Copyright 2001 Indian Feelings. Alle rechten voorbehouden. All rights reserved.

Inloggen of Registreer

Zit je op Facebook? Wij ook! Vergeet je ons niet te liken op www.facebook.com/IndianFeelings

Maar je hoeft je dan ook niet te registeren, je kunt eenvouding inloggen met je Facebook account.

Inloggen met je FaceBook account.


Inloggen

Registreer

Registratie
or Annuleren