Lapis


Ingrediënten:

  • 400 ml kokos melk
  • 4 eetlepels maà¯zena
  • 8 eetlepels suiker
  • scheut water

Bereiding:
Laat het Kokosmelk enkele minuten op laag vuur verhitten. Los de maà¯zena, suiker en het water goed op en voeg het daarna aan de kokosmelk toe. Je moet het daarna door roeren en het geheel koken tot een dikke gladde massa. 
Verdeel de massa in 2 delen en voeg aan èèn deel de kleurstof toe. Strijk eerst het witte gedeelte uit op een platte schaal en daarna het gekleurde gedeelte er bovenop. De massa 15 minuten laten afkoelen en daarna 1 uur in de koelkast zetten, waarna de lapis in stukken kan worden gesneden en worden geserveerd. Gebruik in plaats van rode kleurstof ook eens groene of gele kleurstof of een combinatie van verschillende kleurstoffen.
Voeg naar smaak kola- of amandelessence toe. Dat is meer voor variatie.

Serveer tip:. 
Bestrooi de lapis met geraspte kokos.

Reacties
  1. Reply
    shayla
    juni 25, 2010 om 6:51 pm

    Zo maak je echt geen lapis sukkels >:( :'( >:( >:( >:( >:( >:( >:( 😉 😉 😉 😉 :'( :'( :'(

    Schrijf een reactie


    Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

    Register New Account
    Wachtwoord opnieuw instellen