Het verhaal
Kasoor, geregiseerd door Vikram Bhatt, is een suspense thriller over criminaliteit, afstraffing en passie.

In Kasoor speelt Lisa Ray de advocate Simran Bhargav, die met tegenzin de verdeding van de invloedrijke media magnaat Shekhar Saxena (Aftab Shivdasani) op zich neemt. Hij wordt verdacht van gruwelijke moorden op zijn vrouw en huishoudster.

Simran vertelt Shekhar dat zij hem alleen zal verdedigen als zij overtuigd is van zijn onschuld. Ondertussen vecht Simran tegen haar frustraties en schuldgevoel over een zaak waarin ze een man heeft laten veroordelen voor een daad die hij niet heeft gedaan. Haar schuldgevoel stijgt alleen maar als blijkt dat hij in de gevangenis zelfmoord pleegt.

Tijdens de verdediging van Shekhar, die ze onschuldig acht, raakt Simran verliefd op Shekhar, dat een deel van zijn plan om haar vertrouwen te winnen. Nadat de rechtbank Shekhar onschuldig heeft bevonden, brengen Shekhar en Simran samen de nacht door bij hem thuis. De volgende dag, bij het openmaken van zijn klerenkast vindt zij tussen lakens een typemachine.

Het bijzondere aan deze typmachine is, dat deze is gebruikt voor het verzenden van brieven met daarop aanwijzingen voor de moord die allemaal wijzen in de richting van de zwemleraar (Vishwajeet Pradhan). Hij had een affaire met Shekhar’s vrouw. De getypte brieven hadden allemaal een karakteristieke “t”.

Simran beseft op dit moment haar fout and voelt zich ellendig en gebruikt. Ze verlaat zo snel mogelijk het huis met de typmachine, maar wordt bijna betrapt door Shekhar. Wat gebeurt er daarna? Nog een slachtoffer?

Zelf een recensie schrijven? Goed idee! Mail de redactie. We staan open voor ideeën en suggesties.

Reacties
 1. Reply
  Gast
  november 29, 2006 om 11:24 pm
  raj

  deze film doet hem egt dus geen grap :grin :grin :grin

  Schrijf een reactie


  Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

  Register New Account
  Wachtwoord opnieuw instellen