Kareena en Hrithik samen voor Johar


Hrithik Roshan heeft een paar hits op zijn CV, zoals Kaho Naa Pyaair Hai, Koi Mil Gaya en Krrish (toevallig allemaal titels geregisseerd door zijn vader) maar zijn grootste hit was toch Agneepath, geregisseerd door Karan Malhotra en onder de productie van Karan Johar.

Deze power duo komen weer bij elkaar voor de periodieke drama Shuddhi en hebben weer gekozen voor Hrithik Roshan als hero. Wie de Bollywood hunk mocht verleiden was niet duidelijk maar het lijkt erop dat de keuze is gevallen voor niemand minder dan Kareena Kapoor.

Katrina Kaif en Deepika Padukone zaten ook nog in de race maar verloren uiteindelijk omdat ze niet tot een besluit konden komen wat betreft datums, want beide actrices hebben het erg druk. Kareena Kapoor is uiteindelijk de ultieme winnares want zij heeft alle andere projecten geweigerd en geeft Shuddhi de ultieme voorrang omdat ze gelooft dat deze project een grote impact zal zijn in haar carrière. Hrithik Roshan en Kareena Kapoor waren al eerder samen te zien in vier films; Yaadein, Mujse Dosti Karogi, Mein Prem Ki Deewani Hoon en Khabhi Khishi Khabi Gham. Deze films waren misschien geen box office hits maar fans van beide acteurs zijn blij dat hun favoriete koppel na tien jaar weer samen te zien zullen zijn op het witte doek.

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen