John Abraham; ‘Ik ben niet perfect.’


Ik heb slecht nieuws voor alle John Abraham lovers out there; velen zien hem als de perfecte man maar zo zegt hij zelf, “Ik ben de meest onperfecte man dat er is.” En zijn bescheidenheid maakt hem zelfs nog aantrekkelijker, of niet?

Tijdens de promotie van zijn film I Me Aur Main liet de acteur/producent weten dat hij heeft geprobeerd om perfect te zijn maar tegenwoordig doet hij harder zijn best om een beter mens te zijn, “Ik ben absoluut niet perfect.

Ieder man dat beweert dat hij perfect is liegt, geloof mij maar, ik heb geprobeerd om perfect te zijn, ik heb gelogen maar het is onmogelijk. Tegenwoordig doe ik mijn best om een beter mens te zijn.” Aldus John Abraham.>

Maar John Abraham had het natuurlijk ook over zijn film, “I Me Aur Main is vanaf 1 Maart te zien in bioscopen en 8 Maart is natuurlijk wereldwijd vrouwendag, dus deze film is toegewijd aan alle vrouwen.” En om nog even te bewijzen dat hij voor ons wel de perfecte man is beschreef John Abraham zijn ideale vrouw, “Simpel. De mooie aan iedere relatie is eenvoud. Gewoon settelen met degene waarmee je een connectie hebt.”

Ja, alle vrouwen zullen dus vanaf 1 Maart de bioscopen bestormen voor John Abraham.

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen