Jiah Khan pleegt zelfmoord


We hebben deze keer slecht nieuws uit Bolly land, 25-jarige actrice Nafisa, bekend onder de naam Jiah Khan is afgelopen donderdag dood gevonden in haar appartement in Mumbai’s Juhu. De jonge actrice heeft zelfmoord gepleegd door haarzelf op te hangen.

Het is nog niet duidelijk waarom de actrice zelfmoord heeft gepleegd.

De politie heeft laten weten dat ze op de autopsie uitslagen wachten. Ondertussen worden de huishoudhulp, buren en beveiliging ondervraagd met hoop na te gaan waarom Jiah Khan deze extreme stap heeft genomen.

Het nieuws van haar dood werd als eerst door actrice Dia Mirza gedeeld via een Social Network site.

De actrice werd geboren als Nafisa en veranderde haar naam naar Jiah, alvorens terug te gaan naar haar geboorte naam. Haar moeder is Rabiya Amin, een actrice die in de jaren ’80 in het Tahir Hussain film Dulha Bikta Hai heeft gespeeld.

Jiah Khan trok de aandacht van iedereen met haar debuut in de Ram Gopal Varma film Nishabd, waarin ze een jong meisje speelde die verliefd was op de veel oudere Amitabh Bachchan. Ze kreeg een nominatie voor Beste Nieuwkomer tijdens de FimFare Awards.

Ze won die avond geen award maar mocht in 2008 tegenover Amir Khan spelen in de box office hit Ghajini. Maar na haar rol in Housefull tegenover Akshay Kumar en Riteish Deshmukh hebben we niks meer van haar vernomen.

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen