Jean Claude van Damme wilt Aishwarya Rai als heroine


Bollywood beauty Aishwarya Rai-Bachchan heeft misschien wel een pauze ingesteld voor haarzelf van minimaal een jaar om tijd te maken voor haar pas geboren dochtertje, maar dit betekent niet dat er geen sterren zijn die nog steeds dolgraag met haar willen werken.

Aishwarya is niet alleen maar bekend in Bollywood maar ook Hollywood heeft een oogje op deze voormalige Miss World. Deze keer was het niemand minder dan de Muscles from Brussels Jean Claude van Damme die heeft laten weten dat hij heel graag met Aishwarya Rai zou willen werken.

Tijdens de vele premières van The Expendables 2 werd de acteur gevraagd of hij ooit zou willen spelen in een Bollywood film, waarop de acteur heel enthousiast antwoordde met; “Ja natuurlijk, waarom niet? Maar dan moet ik wel de hero spelen en Aishwarya Rai mijn heroine.” De acteur heeft laten weten dat hij Aishwarya heeft gezien in Devdas en dat hij erg onder de indruk was door de actrice. Of zo een project ooit zou gebeuren weten we niet, maar toch leuk om te horen voor Aish.

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen