JACKPOT 12,2 MILJOEN EURO VALT IN ZUID-HOLLAND


Den Haag, 1 januari 2007 – Twee Nederlanders starten het nieuwe jaar als multimiljonair. In de trekking van de Oudejaarsloterij 2006 viel gisteravond de Hoofdprijs van 20 miljoen euro belastingvrij op het lotnummer van een inwoner van de provincie Groningen. Een inwoner van de provincie Zuid-Holland is de gelukkige bezitter van het lot waarop de Jackpot van 12,2 miljoen euro viel. De miljoenenprijzen in de Oudejaarsloterij vallen door heel Nederland. In 2005 viel de 20 miljoen euro in de provincie Noord-Holland. In 2004 kon een inwoner van de provincie Noord-Brabant 20 miljoen euro op zijn rekening bijschrijven.

Naast deze 2 multimiljonairs maakte de Oudejaarsloterij 2006 vier Nederlanders miljonair. Deze vier miljoenen vielen in Den Haag, Huizen, Klaaswaal en Rotterdam. De vijfde prijs van 1 miljoen euro viel op twee halve Oudejaarsloten. Een inwoner van Almere en een inwoner van Poeldijk wonnen beiden 500.000 euro. Voor de spelers die tijdens de Oudejaarsloterij de miljoenen aan hun neus voorbij zagen gaan: op 10 januari wordt, tijdens de eerste Staatsloterijtrekking, de eerste miljonair van 2007 bekend.

Over de Oudejaarsloterij
Sinds de introductie in 1992 is de Oudejaarsloterij uitgegroeid tot de grootste loterij van Nederland. Dankzij de Oudejaarsloterij werden in de afgelopen 15 jaar 74 mensen miljonair of multimiljonair (eerst in guldens en vanaf 2002 in euro’s).

Over de Staatsloterij
De Staatsloterij is deprijzenloterij van Nederland. Dankzij het ongeevenaard hoge uitkeringspercentage – in 2007 wordt ruim 65% van de totale inleg als prijzengeld uitgekeerd – biedt de Staatsloterij het grootste prijzenpakket, de hoogste prijzen en de hoogste winkans. In 2007 maken Staatsloterij-deelnemers iedere maand kans op een prijzenpot van tenminste 29 miljoen euro belastingvrij. De trekking van de Staatsloterij vindt altijd op de 10e van de maand plaats. Met de jaarlijkse Koninginnedagloterij en Oudejaarsloterij organiseert de Nederlandse Staatsloterij in 2007 14 trekkingen.

Reacties

Schrijf een reactie


Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

Login/Register access is temporary disabled