India kookt Italiaans in ‘Komen Eten’


De nieuwe week van ‘Komen Eten’ begint maandag in Bilzen, ten huize van India Theunissen (22), een Nederlans-Limburgse uit Brunssum die vijftien jaar geleden hier kwam wonen omdat haar ouders het huis in Bilzen zo mooi vonden. Zij deed mee om te ervaren of zij zich voor een camera anders zou gedragen dan gewoonlijk. Misschien heeft dat wat met haar opleiding te maken. India studeerde toegepaste psychologie in Antwerpen en volgt nu een postgraduaat niet-aangeboren hersenletsels aan de PXL. “Ik heb ondervonden dat die camera’s helemaal niks uitmaakten. Wie me op tv ziet, zal geen andere India zien dan degene die ze al kenden: open, eerlijk, direct, optimistisch en niet erg competitief.”

Linguine pomodori

Ze had nog een andere reden: “Ik wilde laten zien hoe heerlijk Italiaanse gerechten zijn. Ik ga ieder jaar naar Italië, ik heb een passie voor de Italiaanse cultuur en het eten hoort daarbij. Een alledaagse spaghetti smaakt daar nog voortreffelijk. Zelf heb ik carpaccio gemaakt met linguine pomodori, een dikke pasta met olijfolie, verse tomaten en basilicum, een gerecht dat thuis wekelijks op tafel komt.”

Ze ontvangt in haar ouderlijk huis. “Mijn ouders waren die dag weg maar ‘s avonds na de opnamen hebben ze nog meegedronken met de gasten. Het zijn vrienden geworden: we houden sinds de opname nog contact met elkaar.”

Morgen is Line (51) in Oostende gastvrouw. Zij heeft Zweedse roots. Woensdag ontvangt Dieter (33) in Bavikhove en donderdag sluit Stefan (44), nog een Nederlander die al twintig jaar in België woont, de rij.

Brono: www.hbvl.be

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen