“Ik en Uday zijn Dhoom.”


Alle fans van acteurs Abhishek Bachchan, Katrina Kaif en Aamir Khan kunnen eindelijk naar de bioscoop haasten want hun sterren zijn eindelijk weer te zien op het witte doek. Dhoom 3 is eindelijk te zien in alle bioscopen. Het is meteen de eerste film in 2013 voor Bachchan, Kaif en Khan.

“Het is niet zo dat ik het zo heb gepland ofzo,” aldus hoofdrol speler en ster van Dhoom 3, Abhishek Bachchan, “Na de release van Bol Bachchan in Mei 2012 is het zo gelopen dat ik wel alleen maar heb gewerkt, maar geen releases heb gehad

Dhoom 3 werd iedere keer weer uitgesteld voor verschillende redenen. Mijn en Katrina’s fans hebben ons jammer genoeg in 2013 niet op het witte doek kunnen bekijken, maar ik heb mezelf niet gemist. Ik zie mezelf iedere dag in de spiegel.”

Abhishek Bachchan laat ook weten dat hij helemaal niet bang was dat het achteruit zou gaan met zijn carrière omdat hij een jaar niet te zien was in films, “Ik ben, dankzij God, nooit een onzekere acteur geweest. En als je naar de carrière grafiek kijkt van de hele grote acteurs, ze maken nooit meer dan een paar films per jaar. Aamir is niet meer te zien geweest sinds Talaash een jaar terug, dus nee, ik voel me helemaal niet onzeker wat dat betreft.”

Abhishek Bachchan is samen met Uday Chopra een deel van de Dhoom franchise sinds het begin in 2004, “Sorry dat ik eventjes niet zo bescheiden ga klinken maar ik en Uday zijn Dhoom. De franchise speelt zich af rondom de avonturen van Jai en Ali en dat zijn wij. Alle andere karakters komen en gaan maar wij zijn er altijd, zoals Batman en Robin in de Batman franchise. Kan jij je een Batman film voorstellen zonder Batman? “ Abhishek kijkt wel altijd gelukkig terug naar zijn Dhoom avontuur, “Van Dhoom naar Dhoom 2 en nou Dhoom 3, het is altijd een geweldige reis geweest. In het begin was het de avontuur van drie jongens, ik, Uday Chopra en John Abraham. Onze producent, Aditya Chopra wilde dat we de hele actie genre opnieuw zouden uitvinden. We waren allemaal nog jong maar erg enthousiast om een deel uit te maken van deze experiment. Wie had ooit gedacht dat we negen jaar later hier zouden zijn?”

©Bollywood Online

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen