BEDRIJVENGIDS   |   BOLLYWOOD   |   DATING   |   FORUM   |   HINDU   |   RINGTONES   |   TV

Indian Feelings

dinsdag 10 oktober
2017

Albert Heijn Suriname‏

Albert Heijn Suriname‏
PARAMARIBO - De Nederlandse supermarktondernemer en honorair consul voor Suriname in Nederland, Gerard van den Tweel, gaat in het centrum Paramaribo een supermarkt met producten van het Nederlandse Albert Heijn openen. In eerste instantie komt er een testfase.
Dat schrijft het Nederlandse vakblad Distrifood. "Als honorair consul van Suriname weet ik dat er in dat land veel vraag is naar producten van Albert Heijn. Wanneer de pilot slaagt, mikken we op een grote winkel aan de ring van Paramaribo. Daarnaast zie ik ook kansen met partijenhandel in Suriname. Daar gaan we dus ook mee beginnen', aldus de Van den Tweel. tegen Distrifood.
Van den Tweel, die regelmatig in Suriname komt, had al eerder aangegeven in Suriname een winkel met producten van Albert Heijn te beginnen. Toen gaf hij aan dat samen met een Surinaams bedrijf te willen doen. Behalve in Nederland heeft de ondernemer sinds inmiddels vijf supermarkten in het Caraïbisch gebied. Deze zijn te vinden op Aruba, Bonaire en Curaçao.
 
Maatschappelijk verantwoord ondernemen
De Van den Tweel Groep streeft in haar bedrijfsvoering naar het optimale evenwicht tussen een gezonde economische benadering en een grote maatschappelijke betrokkenheid. Het resultaat hiervan is een dynamisch en winstgevend bedrijf dat haar resultaat ruim deelt met anderen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen komt bij de Van den Tweel Groep onder andere tot uiting in:
 
Zorg voor de medewerkers
De Van den Tweel Groep vindt het belangrijk dat haar medewerkers zich thuis voelen in het bedrijf. Naast de prima arbeidsvoorwaarden is de betrokkenheid van de directie hoog en is er aandacht voor persoonlijke groei.
 
Zorg voor de regio's rondom de vestigingen
De betrokkenheid met de regio's waarin de Van den Tweel Groep vestigingen heeft is groot. Dit uit zich in sponsoring van culturele activiteiten, sportclubs, evenementen en goede doelen en ook in actief lidmaatschap van winkeliers- en ondernemersverenigingen.
 
Zorg voor de wereld
De Van den Tweel Groep voert in al haar gelederen een milieuvriendelijke bedrijfsvoering. De winkels hebben een energiezuinige inrichting. In de horecalocaties zijn innovatieve technische oplossingen toegepast die het energiegebruik tot een minimum beperken. Naast de maatschappelijke betrokkenheid met Curacao en Bonaire waar veel voor de regio's wordt gedaan is Gerard van den Tweel Honorair Consul van Suriname in Nederland. Hij is voor deze functie voorgedragen door het Surinaamse bedrijfsleven. Doel is om de handelsbetrekkingen tussen de landen te bevorderen, waarbij de belangen van de Surinaamse gemeenschap voorop staan. 
 • S  - Eva

  Had Eva maar niet van de appel gegeten, dan hoefde je dit alles ook niet te schrijven::))

 • jay

  dat zou goed zijn voor Nederlanders die op vakantie zijn in Suriname
  en evt Surinamers zelf die nl producten nodig hebben
  gewoon doen zou ik zeggen dan heb ik tenminste
  geen last meer waar ik me !sigaretten ga halen
  alleen wel meer duidelijk heid hoe er betaald moet worden
  dus dat klanten dus eerst dollar naar euro moeten wisselen
  of met Surinaamse dollars betaald moeten worden

+/- Schrijf reactie
Uw contact gegevens:
Reacties:
[b] [i] [u] [s] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s

Meer Indian Feelings

Bollywood

COLUMNS

LIEFDE & RELATIE

LIfestyle

Bollywood

Ayesha

Columns

Columns

Liefde & Relatie

Liefde & Relatie

Lifestyle

Lifestyle

Special

Special
Copyright 2001 Indian Feelings. Alle rechten voorbehouden. All rights reserved.

Inloggen of Registreer

Zit je op Facebook? Wij ook! Vergeet je ons niet te liken op www.facebook.com/IndianFeelings

Maar je hoeft je dan ook niet te registeren, je kunt eenvouding inloggen met je Facebook account.

Inloggen met je FaceBook account.


Inloggen

Registreer

Registratie
or Annuleren