Hrithik Roshan & Katrina Kaif als Tom Cruise & Cameron Diaz


Na een lange lijst van Hollywood remakes in Bolly land komt er nog een titel bij; Knight and Day van Tom Cruise en Cameron Diaz (want de film was natuurlijk een hele grote hit…ahum…) En de Desi Tom en Cameron zijn geworden; Hrithik Roshan en Katrina Kaif.

“Met Hrithik Roshan en Katrina Kaif in de hoofdrollen is de film niet een traktatie voor alleen het publiek maar ook voor mij als regisseur,” aldus regisseur Siddarth Anand die ook meteen duidelijk maakt dat zijn film niet de exacte kopie zal zijn van de Hollywood film, “Het was de bedoeling dat we een exacte remake zouden maken van de Hollywood film Knight and Day, maar ik was hier niet zo blij mee.

Ik wilde geen exacte kopie maken. De reden hiervoor was dat ik het gevoel had dat er bepaalde dingen waren in de film die niet werkten en toen heb ik besloten om deze dingen op te lossen door de script een beetje aan te passen. En een andere reden is natuurlijk dat ik niet wil dat mijn publiek een film krijgt te zien dat een exacte kopie is van een populaire film dat al bestaat. Ik wil mijn publiek iets nieuws geven.”

We moeten nog wel even wachten op de Indiase Knight and Day. De draaidagen beginnen in 2013.

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen