Hrithik Roshan inspiratie voor een boek


Hrithik Roshan is zonder twijfel niet alleen maar een succesvol acteur maar ook een voorloper van een fit en gezond lichaam in Bollywood. De superheld acteur is tegenwoordig net zo veel voor de camera’s met zijn acteerwerk als met zijn sport activiteiten.

Zo heeft fitness guru Kris Gethin onlangs een boek op de mark gebracht genaamd, The Bodybuilding.com;

Guide to your best Body waarin we inkijk krijgen in de fitness programma van de acteur en natuurlijk was Roshan zelf ook aanwezig tijdens de lancering van deze boek.

Hrithik Roshan liet weten dat een six-pack niet belangrijk is om er goed uit te zien; “Het beste lichaam is de lichaam waar jij gelukkig mee bent. Als jij niet gelukkig bent met je lichaam is het niet de ideale lichaam voor jou… Een six-pack of geen six-pack, het maakt niet uit. Als je gezond en fit bent, ben je ook gelukkig,” aldus de acteur die ook liet weten dat je je niet moet uithongeren om af te vallen, “Iedereen denkt dat het heel moeilijk is om aan je lichaam te werken, maar het is helemaal niet moeilijk. Ik heb vandaag acht maaltijden gegeten en ik heb geleerd dat je je niet hoeft uit te hongeren. We hebben onszelf aangeleerd dat als je een gezond en fit lichaam wilt, we dingen moeten opgeven maar dit is niet het geval.”

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen