Hrithik Roshan en Priyanka Chopra meest sexy


Hrithik Roshan en Priyanka Chopra zijn gekozen tot Bolly town’s meest sexy mensen. Er was voldoende keus dit jaar maar de lezers van Eastern Eye Magazine hebben gekozen voor Hrithik ‘Krrish’ Roshan bij de mannen en Priyanka Chopra bij de dames.

Hrithik Roshan liet meteen weten dat hij zich erg vereerd voelde met deze compliment, “Ik voel mij zeer vereerd dat het publiek op mij heeft gestemd, maar ook een beetje in verlegenheid gebracht omdat ik mezelf niet als sexy kan voorstellen! Ik ben eigenlijk iemand die gewoon doorgaat met zijn gehavende, gekneusd en gebroken gereedschap.

Dus een grote dank aan allen voor deze dosis aanmoediging! Dank je wel Eastern Eye lezers voor deze zeer lieve erkenning”, aldus Hrithik Roshan.
Ali Zafar verloor nog maar net bij de heren, terwijl Salman Khan op de derde plaats viel en Shahid Kapoor was sexy genoeg voor een vierde plek.
De winnares van vorig jaar Kareena Kapoor bleef dit jaar haken op nummer twee, “Ik ben enorm gevleid. Wie zou deze titel niet willen ontvangen? Een grote dank aan iedereen die op mij heeft gestemd”, aldus Priyanka Chopra.

Katrina Kaif, die voor Kareena Kapoor drie jaar achter elkaar deze titel naar binnen sleepte was dit jaar sexy genoeg voor de derde plek en Deepika Padukone bleef op de nummer vier positie.

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen