Hindoestaanse Kinder Kerstmiddag


PersberichtOver de hele wereld staat Kerst symbool voor gezelligheid, saamhorigheid, hoop en liefde.
Met deze gedachte organiseer ik de eerste kerstmiddag waar onze Hindoestaanse minder valide kinderen in het zonnetje worden gezet. En geloof me… het wordt een gezellige middag VOOR en DOOR Hindoestaanse kinderen

groetjes,
Reshma Roopram

Ik hoop dat jullie het net zo belangrijk als ik vinden dat deze Hindoestaanse gehandicapte kinderen een gezicht krijgen. Daarom zou ik jullie willen vragen mij te helpen hen te op te sporen, zodat wij hen kunnen uitnodigen om deze gezellige middag bij te wonen.

Ken jij Hindoestaanse gehandicapte kinderen in jouw omgeving, die wij kunnen uitnodigen of wil jij er ook bij zijn? Laat het dan ons weten:

EVENTS
Julianastraat 49
2685 BB Poeldijk
Telefoon 0174-246330
Telefax 0174 248612

of mail ons: info@reshmaroopram.nl

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen