Goa boos op Saif Ali Khan


Saif Ali Khan’s nieuwste film Go Goa Gone heeft de woede van de Goa gemeente weten te aanwakkeren omdat de film volgens de gemeente een schending is  tot de anti-rook wet van Goa en zodoende is er inzake van smaad van de staat en overtreding van de wet.

Saif Ali Khan vindt de beschuldigingen van de Goa gemeente erg grappig en lacht ze weg, “Ik zal het uitzoeken,” aldus acteur en producent van de zombie komedie Go Goa Gone, “Het idee dat roken in films een slechte invloed heeft op de jeugd is een laatste generatie gedachte.

Wij zijn acteurs en niet je moeder. Het is niet onze verantwoordelijkheid om jou te vertellen dat roken slecht is voor je gezondheid. Ik ben gewoon een acteur die acteert. Ik rook niet in mijn privé leven.”

De acteur hoopt dat de Censor Board of Certification hem zal steunen.

Zo zegt hij, “Waarom verzetten deze mensen zich niet tegen alle geweld en moord in films? Wat dacht je van een verbod op games die meer geweld hebben dan films? Wat betreft de beschuldigingen van smaad en misbruik van Goa’s naam, is Goa niet de feest hoofdstad van India? Ik wil gewoon rustig films maken en Go Goa Gone is niet beledigend bedoeld. Het is niet mijn bedoeling om drugs en geweld te verheerlijken. Deze mensen zouden eerst de film moeten kijken voordat ze er een mening over vormen.”

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen