Ga voor de kus!


Wanneer heb je voor het laatst iemand gekust? Wat betekende die kus voor jou? Wij associëren kussen als het gevolg van de liefde, maar kussen is een dagelijkse routine geworden.

Wij kussen onze familieleden en vrienden om ze te groeten, op festiviteiten en om onze emoties te tonen. Omdat december de feestmaand is, nodigen wij jullie uit om je tanden te poetsen, met veel mondwater je adem fris te houden en vooral de technieken te oefenen voor een frisse kuservaring.

Volg de instructies op en je zult met je frisse adem een lach toveren bij je geliefde, familie of je vrienden.

 1. Controleer je adem door het binnenste van je vuist te likken. Laat het een paar seconden drogen en dan nu eraan ruiken! Als het smerig ruikt, dan kun je meteen door naar het volgende tip!
 2. Gebruik mondwater waarin bacteriedodende stoffen zitten. Bij regelmatig gebruik van mondwater zal je adem stukken frisser ruiken. Mondwater kun je bij de drogist kopen.
 3. Flos je tanden. Zou je niet flossen, dan heb je al 40% van je tandoppervlakte niet schoongemaakt en dat leidt tot rottende etensresten en dat leidt dan weer tot stinkende geurtjes.
 4. Ga regelmatig naar de tandarts om je gebit te controleren. Gebruik een tandenborstel niet langer dan drie maanden.

Met deze tips kun je het zoenen lekker fris doen en bovendien kun je langer kussen zonder naar adem te snakken. Veel smakplezier!

Vanisha

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen