Filhaal


Jhamu Sughand’s FILHAAL, geschreven en geregisseerd door Meghna Gulzar .Het gaat over vriendschap, liefde, huwelijke, leven.Rewa (Tabu), Dhruv (Sanjay Suri), Sia (Sushmita Sen) en Saahil (Palash Sen) zijn vier mensen van wie het leven zich steeds op een ander “niveau” afspeelt.

Rewa and Sia zijn hele goede vrienden van elkaar, ze zijn al sinds hun kindertijd met elkaar en hebben alles voor elkaar over.
Sia is ambitieus en wil carrière maken. Rewa is meer romantische en kijkt uit naar een man en wilt zo snel mogelijk kinderen.

Rewa is getrouwd met Dhruv. Vele dachten dat sia haar zou volgen, en dat ze zou trouwen met Saahil, die haar al heel vaak ten huwelijk had gevraagd.Maar ze wees hem steeds af. Ze wou eerst carrière maken en daarna denken aan een gezin. Dus Saahil moest nu nog even wachten.

Wanneer ze hoort dat Rewa na haar miskraam geen kinderen meer kan krijgen, wilt ze draagmoeder worden, want ze kan het verdriet van Rewa niet aanzien. Maar voordat ze het zou doen, moest ze eerst toestemming van haar ouders…

Filhaal is een film waar het om “zwangerschap”draait. Met de mooie liedjes is het toch best een flop film, die zeker niet genomineerd zal worden voor een of ander award.

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen