Eten naast Axl Rose, touroperators laten vakanties tóch doorgaan en waarom moest Damian uit Groningen dood? | dagoverzicht donderdag 23 juni


Eten in de brasserie naast zanger Axl Rose van Guns N’ Roses, wereldkampioen Fabio Quartararo trekt veel bekijks bij de onthulling van de TT Legends Walk of Fame in Assen en waarom werd Damian (21) uit Groningen met een katana-zwaard omgebracht? Dit is het nieuws dat je vandaag (mogelijk) hebt gemist.

Waarom moest Damian (21) uit Groningen dood? En waarom met een katana-zwaard?

Vrijdag behandelt de rechtbank Groningen de strafzaak tegen Douad H. (21) uit Groningen. Hij heeft toegegeven de 21-jarige Damian Eggens afgelopen november te hebben gedood met een zwaard. Maar wat hij precies heeft bekend, is nog onduidelijk .

Eggens was op bezoek bij een vriend, waar hij betrokken raakte bij een geweldsincident . Vrienden van de ouders van Eggens begonnen een inzamelingsactie om zijn begrafenis te kunnen bekostigen. Begin deze maand bekende Douad H. zijn daad .

Zaten we nou serieus te eten naast Axl Rose?

Vanavond speelt Guns N’ Roses in het Stadspark in Groningen. Zanger Axl Rose logeerde woensdagnacht in hotel Prinsenhof aan het Martinikerkhof in Groningen. Twee vrouwen kregen hem in de gaten en vroegen of hij met hen op de foto wilde. Lees hier hoe dat afliep .

Deze superfan stond op het podium met Green Day

Zo sta je in het publiek te kijken naar je favoriete band Green Day en zo sta je op het podium gitaar te spelen met diezelfde band. Het overkwam deze superfan woensdag tijdens de Hella Mega Tour in het Stadspark in Groningen.

En zo oordeelde cultuurverslaggever Peter van der Heide over de optredens van Weezer, Fall Out Boy en Green Day.

Meer nieuws uit Groningen? Check dit eens .

Assen is voor even Hollywood

Onder grote belangstelling werd donderdagmiddag de TT Legends Walk of Fame onthuld in het centrum van Assen. Niemand minder dan wereldkampioen Fabio Quartararo was aanwezig . Ook zijn fan Joyce uit Noordbroek is erbij. Zij wil een handtekening onder haar tattoo, maar lukt haar dat ook ?

Arjan Bos, voorzitter van het iconische circuit in Assen, leeft hoopvol toe naar de 91e editie van de Dutch TT . ‘De voortekenen zijn erg positief en ik kan niet ontkennen dat we dat in financieel opzicht ook echt nodig hebben.’

Meer Drenthe? Hebben we hier .

Touroperators laten vakanties tóch doorgaan

Ook TUI hoeft geen vakanties met de eigen airline te schrappen. Dat meldt de touroperator donderdag . Eerder kondigde ook Corendon dat aan. Het is echter nog niet duidelijk of vakanties van TUI, waarbij met een andere airline wordt gevlogen, ook overeind blijven.

Meer binnenlands nieuws? Lees het hier .

Atte (64) uit Jipsingboertange gaat korfballers India coachen

Atte van Haastrecht (64) uit Jipsingboertange is vanaf 1 juli de korfbalbondscoach van India. Hij hoopt het nationale team van India tot het wereldkampioenschap te coachen .

Sportfanaat? Hier kom je aan je trekken .

Maar de bibs heeft wel zorg nodig

Oude mannen Sjon, Henk en Luuk, op de fiets op weg naar het einde van de wereld, hadden het opnieuw zwaar. Luuk schrijft in zijn reisverslag van dag 15 dat hij opnieuw last van zijn billen had. ‘Zitten op het zadel is pijnlijk. Vandaag stond ik liever op de pedalen dan dat ik zittend reed.’

Verder in het nieuws

Tip van de redactie

Bouke Norg uit Assen is een van trotse eigenaren van een heuse TT-tatoeage. De tattoo vertelt een fraai vormgegeven verhaal op een bovenarm: trotse Drent, vader van drie kinderen en motorcoureur.

Lekker al het nieuws lezen? Dat kan hier .Lees verder op:
https://dvhn.nl/extra/Eten-naast-Axl-Rose-touroperators-laten-vakanties-t%C3%B3ch-doorgaan-en-waarom-moest-Damian-uit-Groningen-dood-dagoverzicht-donderdag-23-juni-27776031.html

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen