Ek Rishtaa-The Bond of Love


Ek Rishtaa-The Bond of Love is een verhaal over relaties en hoe deze relaties de tand des tijds doorstaan. Deze film draait om mensen, hun relaties en gekibbel in goede en slechte tijden. Momenten die hen verdeeld en momenten die hen dichter bij elkaar brengt.

Ek Rishtaa-The Bond of Love vertelt het verhaal van Vijay Kapoor ( Amitabh Bachan), een dynamische zakenman, die zijn inspiratie vindt in zijn vrouw Pratima (Rakhee). Ze hebben 3 dochters, Rani, Priya (Simone Singh) en Priti (Juhi Chawla). De laatste is de oudste dochter en is de oogappel van haar vader. Ook heeft hij een zoon, Ajay (Akshay Kumar), die in het buitenland zijn studie Informatica doet.

Tijdens een lezing komt Vijay, Rajesh Purohit (Mohnish Bahl) tegen en Vijay is danig onder de indruk van Rajesh en biedt hem een baan aan. Priti en Rajesh raken verliefd op elkaar en het huwelijk wordt voorbereid.

Intussen is Ajay afgestudeerd en keert terug. Hij wil zijn eigen bedrijfje beginnen, maar zijn vader overtuigd hem om eerst ervaring in het familiebedrijf op te doen voor hij zijn eigen bedrijf begint. Maar al gauw ontstaan er tussen vader en zoon meningsverschillen. Ajay wil westerse invloeden toepassen, maar Vijay houdt het liever bij de traditionele inzichten.

Mede door ideologische verschillen verslechterd de relatie tussen vader en zoon en dat leidt tot een breuk tussen vader en zoon. Wat gebeurt er vervolgens? Wat gebeurt er met de band van liefde die de familie bij elkaar hield? Zal deze band worden hersteld? En zullen zij de tand des tijds doorstaan?

Wel mensen ga deze film huren in je plaatselijke videotheek, want hij is het waard om te zien en vertel ons wat je ervan vond.

Avinash Ishwardat

Zelf een artikel schrijven? Goed idee! Mail de redactie. We staan open voor ideeën en suggesties.

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen