Eerste foto uit nieuwe ‘Bridgerton’-serie van Netflix


De verwachting is dat Netflix in het aankomende weekend meer details over de serie bekend zal maken…

Geoffrey Ketels, 24 september 2022 om 16:01

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Verwacht je niet alleen vandaag, maar ook dit weekend aan (heel wat) nieuws over de aankomende Bridgerton-spinoff Queen Charlotte: A Bridgerton Story. Vandaag hebben we alvast het eerste beeld van de spin-off voor je in petto.

Het is niet veel, maar het is beter dan niets zullen we maar denken. Netflix en Shondaland hebben namelijk vandaag het eerste beeld de wereld ingestuurd van de jeugdige koningin Charlotte in de serie Queen Charlotte: A Bridgerton Story.

De jonge koningin zal gespeeld worden door actrice India Amarteifio. De spin-off gaat in het bijzonder over het leven van de jonge kongin Charlotte en haar trouw met koning George. De verwachtingen rond de spin-off zijn in ieder geval hooggespannen. Dit uiteraard niet in het minst omwille van de aanzienlijke populariteit waar de oorspronkelijke reeks op kon (en kan) rekenen.

Meer details volgen
De eerste foto die nu de wereld werd ingestuurd blijkt niets meer (of minder) te zijn dan een voorsmaakje voor wat we de komende dagen mogen verwachten. Netflix heeft namelijk aangegeven dat er nog meer details rond de serie zullen worden onthuld tijdens haar jaarlijkse TUDUM-evenement. Dat wordt gehouden nu zaterdag 24 september.Lees verder op:
https://www.serietotaal.nl/nieuws/23683/eerste-foto-uit-nieuwe-bridgerton-serie-van-netflix

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen