Eerste Beauty & Health Beurs in Suriname


Paramaribo – Meestal is het letterlijk van je gezicht af te lezen hoe jij en je huid zich voelt. Heb je een huid met een fijne poriënstructuur op de wangen, iets grovere poriën op voorhoofd, neus en kin en genoeg talg om haar zacht en soepel te houden dan heb je geluk.

Eerste Beauty & Health Beurs in Suriname Paramaribo – Meestal is het letterlijk van je gezicht af te lezen hoe jij en je huid zich voelt. Heb je een huid met een fijne poriënstructuur op de wangen, iets grovere poriën op voorhoofd, neus en kin en genoeg talg om haar zacht en soepel te houden dan heb je geluk.

Wanneer je huid af en toe trekkerig aanvoelt heb je waarschijnlijk een droge huid. Je hebt dan kleine poriën die niet of nauwelijks te zien zijn. Wanneer je een droge huid hebt dan komt dat meestal omdat de talgkliertjes te weinig actief zijn. Je huid wordt dan vaak gevoelig en vochtarm. Je huid is minder beschermd en soepel. Voor jouw huid is het belangrijk om producten te gebruiken die het ontbrekende vetfilmpje aanvullen, maar die ook de vochtgraad herstellen en geschikt zijn voor een gevoelige huid. Glimt je huid dan heb je waarschijnlijk een vette huid. Vaak hebben mensen met een vette huid last van mee-eters en puistjes door overactieve talgkliertjes. Veel tieners hebben dit huidtype. Bij een vette huid is het belangrijk de huid 2-maal per dag goed te reinigen met een mild, huidzuiverend product. Wanneer je een gecombineerde huid hebt is de poriënstructuur van je voorhoofd, neus en kin grover dan bijvoorbeeld op je wangen, rond je ogen en op je hals.

‘In Suriname wordt men zich ook bewust geà¯nteresseerd van het nut van uiterlijke verzorging en is er sinds kort de Beauty & Health Beurs in het leven geroepen. Volgens initiatiefnemer Wierash Gangaram Panday, voorzitter van Stichting Welzorg Suriname, kan men alleen in dit soort zaken investeren als er veel vraag naar is. Van 1 tot en met 5 november zal de stichting de eerste Beauty & Health Beurs organiseren in de Congreshal. Men zal zich op deze beurs kunnen laten informeren over de diversiteit aan schoonheids- en gezondheidsproducten en diensten die Suriname te bieden heeft.

Namens de stichting geeft aan dat hij na de vakantiebeurs benaderd is geweest door mensen uit de beauty en health branche en die het een goed idee vonden om op dit gebied middels een beurs er publiciteit aan te geven. Men wil in principe actuele zaken over dit onderwerp belichten die in de gemeenschap sneller aan het ontwikkelen zijn, maar waarvoor men ietwat terughoudend is. De doelgroep aan exposanten zal bestaan uit: beoefenaars van medische en para medische beroepen, van uiterlijke verzorging, van innerlijk welzijn, van alternatieve geneeswijzen, van cosmetische lichaamsverzorging en aanverwante beroepen. Er wordt ook gedacht aan aanbieders van beauty en health producten, aan afslanksalons en paragnosten.

Middels een op de behoefte toegesneden inrichting van de Congreshal zal er zorg worden gedragen voor een stand voor iedere ondernemer, die langs deze weg aan zijn producten en diensten meer ruchtbaarheid zou kunnen geven. Bezoekers kunnen er een behandeling krijgen en kan een handlezer je ter plekke vertellen hoe je toekomst er softwarematig uit zal zien. Een beautysalon kan je eveneens “recappen.” als je niet erg tevreden bent met je tronie. Tevens zal er aan de beurs een gezondheidsvoorlichting gekoppeld worden om de preventieve kant van de gezondheidszorg te belichten. Stichting Welzorg Suriname richt zich op hulp aan mensen met een beperking en helpt deze doelgroep eveneens aan revalidatiemiddelen. Voor de werving van hun budget organiseren zij allerhande activiteiten.

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen