Dhoom 3 wordt IMAX


Na de 3D Experience, komt Bolly land nou ook met de vollere, grotere film ervaring IMAX. Yash Chopra heeft laten weten dat Dhoom 3 digitaal zal worden omgezet naar IMAX voor een grotere filmervaring; “IMAX is altijd een symbool geweest voor een betere film ervaring en een hogere entertainment kwaliteit en dat is ook altijd waar YRF naar streeft,” aldus YRF meester Yash Chopra “Wij zijn ook heel gelukkig dat we onze samenwerking mogen aankondigen met IMAX voor een extra release van Dhoom 3 volgend jaar.
Toegevoegd aan de hoog verwachtte spanning dat deze film beloofd, zal deze ervaring een geheel nieuwe rand geven aan de gehele film ervaring.”

Ook IMAX heeft laten weten dat ze gelukkig zijn met een samenwerking met YRF; “Met zijn meeslepende actie, wereldwijde locaties en adembenemende visuals is Dhoom 3 de ideale film om te profiteren van de meeslepende formaat van IMAX en een mooie eerste stap voor ons in de richting van Indiase/Bollywood films.” Aldus Greg Foster, voorzitter van IMAX.

Dhoom 3 wordt geregisseerd door Vijay Krishna Acharya en de productie is zoals de eerste twee films weggelegd voor Aditya Chopra.

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen