De Nederlandse flirt: hot or not?


Loop jij warm voor de Nederlandse flirt? Welke openingszin is jou nog echt bijgebleven? Afgelopen weekend hoorde ik een hele leuke openingsflirt. Samen met mijn single vriendinnen zijn we bijna elk weekend te vinden in onze favoriete club. We waren lekker aan het dansen toen een exotische LD (lees Lekker Ding) expres tegen me opbotste en zei ‘wow aantrekkingskracht!’. Origineel, vind je niet? Dit klinkt toch veel spannender dan ‘BIERTJE’! Grappig, maar niet hot.

Flirten kom je over de hele wereld in alle soorten en maten tegen. Denk bijvoorbeeld aan de Antilliaan op de hoek van de straat die ‘pssst’ roept naar elke vrouw die voorbij loopt, de Spanjaard die onder je raam met een mooie bos rozen vol passie een serenade houdt of de temperamentvolle Italiaan die bekend staat als charmeur numero uno. Deze zuiderlingen zijn hier uitermate bedreven in. De vrouwen genieten ervan, het is onderdeel van hun dagelijkse leven, en most important het doet je ego goed.

Het flirtgehalte neemt toe naarmate de temperatuur stijgt. Hoe zit het met de Nederlandse flirt? Helaas zit dit er niet zo van nature in zoals bij onze zuiderlingen. Maar wat ons wel helpt is de zon. Daardoor ontwaakt de flirt in Nederland pas in de zomer. De zon zet mensen aan tot flirten. Iedereen loopt er in deze periode sexy bij en de aantrekkingskracht is ineens veel heftiger.

Jammer dat dit maar twee maanden duurt en het gevoel nu in de winter aan het vervagen is. Kleding speelt hierbij ook een rol. In Nederland zien we er in de winter minder sensueel uit. Gelukkig zijn er mensen die door hun kleding nog altijd sex-appeal uitstralen, zelfs in de winter. De winter heeft zijn charmes, maar toch kan ik niet wachten tot het weer zomer is. De Nederlandse flirt kan wat mij betreft wel wat gewaagder.

Tip: leer het spel te spelen, door een voorbeeld te nemen aan de zuiderlingen.

Karishma

Reacties
 1. Reply
  Gast
  februari 11, 2006 om 8:31 pm
  Pagliejj :D

  Eey hahaha hij is grappig 😀 .. die openings zin :D:p ga ik ook maar gebruik van maken:P hahahah wie zou ik nou zijn:O?? de enige die nog single is (A)???:p En dus gebruik hiervan kan maken:p hjahahahah
  Bye bye Smak (k)

 2. Reply
  Gast
  maart 6, 2006 om 1:15 pm
  bakra

  nee tog geen bakra flirtwa toch…rasechte koelie 😡 :grin

  Schrijf een reactie


  Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

  Register New Account
  Wachtwoord opnieuw instellen