Chori Chori Chupke Chupke


Het verhaal
Raj Malhotra (Salman) is van rijke kom af. Raj trouwt met de mooi Priya. Alles lijkt koek en ei te gaan maar dat is slechts voor korte duur. Priya krijgt een miskraam en de doktoren stellen vast dat priya geen kinderen meer kan krijgen. Rai en Priya vertellen dit echter niet aan de hun familie terwijl zij ongeduldig zitten te wachten op een kleinzoon of dochter. Priya wil dat Raj een vrouw zoekt die zijn baby wilt dragen oftwel hij moet een draagmoeder zoeken die voor geld een baby gaat baren. 

Raj komt de prostituee Madhubala (Priety) tegen in een bar (wat deed hij daar eigenlijk ;), zij is bereid om draagmoeder te worden. Raj maakt van de prostituee een mooie stijlvolle dame en verbergt de ware identiteit van haar. Raj stelt Madhubala aan Priya voor als Madhu. Met z’n drie-en gaan ze naar Switzerland waar ze de “triootje” zullen doen. Madhu raakt vervolgens zwanger. Na de negen maanden wordt Madhu plots verliefd op Radj. Het dramatische aan dit alles is dat Madhu haar liefde en baby toch weg geeft. Wat zal er gebeuren? Zal er toch nog een liefde onstaan tussen Madhu en Raj? Of wordt het gewoon een trio relatie? 

Chori Chori Chupke Chupke draait sinds 9 maart in de Indiaase bioscopen. Check it! . 

Zelf een recensie schrijven? Goed idee! Mail de redactie. We staan open voor ideeën en suggesties.

Reacties
 1. Reply
  een gast
  juli 9, 2007 om 5:23 pm
  trio?

  sorry maar een trio in hindoestaanse films kan het is best wel raar maar is madhu nou rani mukherjees of is kareena kapoor?

  Schrijf een reactie


  Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

  Register New Account
  Wachtwoord opnieuw instellen