Charisma Miss India The Netherlands 2011


Zaterdag 10 december 2011 jl, is de 20 jarige Charisma Dihal uit Hoofddorp gekroond tot ‘Miss India The Netherlands’,ook is ze benoemd tot ‘Miss Photogenic’. Tot ‘First runner up’ is Jyoti Toerab gekroond en ‘Second runner up’ Naomi de Haan. De eerste editie van Miss India The Netherlands vond afgelopen zaterdag plaats in Den Haag. De finale ging rond 20:15 van start in een uitverkocht Atrium en duurde tot 01:00. De avond werd gevuld door optredens van de dansgroep Indian Vibes en zanger Navin Kundra uit Engeland. De 14 schoonheden die meededen aan de Miss verkiezing waren: Charisma Dihal, Anjanie Bhatti, Pooja Dutt, Rani, Jyoti Toerab, Sadhana Lila, Ashita Sewnath, Naomi de Haan, Seline Thunnissen, Darshani Khodabaks, Cherity Bhagoe, Janita Nabibaks, Kimberly van der Terp en Wanisha Lalbiharie.

Jeet Utam, nieuwe licentie houder voor Miss India Worldwide Peagant, gaf bij de opening een speciaal dankwoord aan Reshma Roopram, Kamal Bassi en Sandhya Baidjoe voor het harde werken en voor het mogelijk maken om deze avond tot een succes te maken.

De openingsronde en dans begon met het liedje “Chammak Challo“ Hierna volgde de eerste ronde, de Gala ronde, hier presenteerde de kandidaten zich in een mooie galakledij. De tweede ronde was de talentenronde, dit was het moment dat de kandidaten hun talent aan het publiek konden laten zien. Er waren verschillende acts zoals: Bollywooddans, Indiase Klassieke Dans, ballet en zang. De laatste ronde was de Indian Galaronde, hier presenteerden de kandidaten zich in prachtige Indiase kledij.

Na de 3 rondes werd de top 5 bekend gemaakt, de 5 prachtige dames die naar voren werden geroepen waren Ashita Sewnath, Pooja Dutt, Charisma Dihal, Jyoti Toerab en Naomi de Haan. Aan elk finalist van de top 5 werd een vraag gesteld die ze van de jury kregen. Na het beantwoorden van de vragen werd de top 3 bekend gemaakt.

Miss India The Netherlands Charisma Dihal zal ambassadrice worden van Sapna Foundation, ook krijgt ze ook een Wellness Arrangement en een fotoshoot voor het blad Asiana. Daarnaast zal Charisma Dihal ons land vertegenwoordigen tijdens de Miss India Worldwide Peagant. Deze zal plaats vinden op 25 februari 2012 in Suriname.

Het team van IndianFeelings wenst alle deelnemende missen een zeer succesvol jaar toe! Wij hebben diverse foto’s gemaakt welke z.s.m. online komen!

Chandenie Autar

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen