Bruine bonen (speciaal voor vegetariërs)


Deze week staat het gerecht ‘Bruine Bonen’op tafel. Lees hoe je dit overheerlijke gerecht van Faiza zelf kunt bereiden!

Bruine bonen (speciaal voor vegetariërs)

  • 1 blik bruine bonen
  • flinke scheut olie
  • 1 ui
  • .½ paprika
  • .½ prei
  • 1 teentje knoflook
  • 1 theelepel tomatenpuree
  • 1 eetlepel azijn
  • 2 takjes selderie
  • zout (naar smaak)
  • .½ theelepel zwarte peper
  • 1 maggieblokje
  • 1 theelepel kentjoer
  • 100 ml water

Laat de olie heet worden in een pan, bak de ui licht bruin en voeg de knoflook en peper erbij. Vervolgens doe je de tomatenpuree erbij en bak dit een paar minuten (let er op dat het niet aanbrandt, doe er eventueel een scheutje water bij).
Voeg de rest van de ingrediënten erbij, roer alles goed door elkaar en laat dit ongeveer 15 minuten op een laag pitje koken.

Serveren met rijst of Turks brood.

Smakelijk eten!

Groetjes Faiza

Reacties

      Schrijf een reactie


      Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

      Register New Account
      Wachtwoord opnieuw instellen