Bombay Dreams


BollywoodDit theaterstuk is één van de populairste producties van 2002, geproduceerd door Andrew Lloyd Webber. Een mix van fantasie en glamour, episch schouwspel en hartverscheurende romantiek, ‘Bombay Dreams’ is een nieuwe soort musical in het theaterdistrict van Londen, The West End.

‘Bombay Dreams’ vertelt het verhaal van Akaash (Raza Jaffrey) die in een sloppenwijk woont. Zijn grote droom is om later op het grote witte doek te spelen samen met zijn favoriete actrice Rani. Andere buurtgenoten pesten Akaash regelmatig vanwege zijn niet haalbare droom. Gelukkig staat hij er niet alleen voor. Sweetie (Raj Ghatak) en zijn moeder Shanti (Adlyn Ross) steunen hem door dik en dun. De leefomgeving van Akaash wordt echter bedreigd door een anonieme rijke zakenman die hun oude huizen wil gaan slopen om plaats te maken voor een nieuw bioscopencomplex.

Door een ontmoeting met Madan Kumar (Dalip Tahil) wordt Akaash beroemd. Kort daarna komt hij in aanraking met de beeldschone dochter van Madan, genaamd Priya en hij wordt verliefd. Alleen er is een probleem, Priya is verloofd met Vikram (Ramon Tikaram), die advocaat is en in het geheim werkt voor de maffiabaas JK (Raad Rawi). JK is de anonieme zakenman die de sloppenwijk probeert te slopen en ook Madan’s bedrijf probeert over te nemen.

Zal de liefde tussen Akaash en Priya overwinnen, zullen zij , zoals in alle betere Bollywood films, hun geluk vinden? Geeft Akaash nog steeds om zijn buurtgenoten nu hij beroemd is? Zal het hem lukken om zijn huis te redden? ‘Bombay Dreams’ zal al deze vragen beantwoorden met veel zang en dans, dus typisch Bollywood style!

Tip: Leuk idee voor Valentijnsdag?

‘Bombay Dreams’ wordt gespeeld in:
Apollo Victoria Theatre,
Wilton Road, London SW1
(Voorstellingen zijn te zien tot 26 oktober 2003)

Prijs:
De duurste kaarten zijn vanaf £40.00 (Engelse pond)
De goedkoopste kaarten zijn vanaf £14.00 (Engelse pond)

Meer informatie op:
http://www.bombaydreamstheshow.co.uk

Ryan

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen