Bollywoodsterren naar Nederland!


In de Oosterse wereld kan hij niet meer fatsoenlijk over straat. In India is hij één van de bekendste personen van het land… Acteur Hrithik Roshan is een megaster. In april komt hij dan eindelijk naar Nederland. Biben International organiseert op 17 april in Ahoy’ Rotterdam ‘Craze 2004’, een weergaloze show uit Bollywood. Samen met hem komen ook de sterren Lara Dutta, Saif Ali Khan, Amisha Patel en zanger Shaan naar Nederland.

Bollywood
Wie dacht dat Hollywood de grootste filmindustrie van de wereld is, heeft het mis. Met een jaarlijkse productie van 900 films is de Indiase filmindustrie, Bollywood, zelfs meer dan dubbel zo groot als het Amerikaanse Hollywood. En niet alleen het aantal films is hoger, ook het aantal kijkers is veel groter. Bereikt Hollywood ongeveer één miljard mensen, Bollywood bereikt er wel drie miljard! Niet alleen India, maar ook in Pakistan, het Midden-Oosten, Afrika, China en bij alle Indiërs in de rest van de wereld is Bollywood populair.

Daarnaast begint de Indiase filmindustrie zich ook overzee’s te ontwikkelen. In Groot-Brittannië komen er steeds meer Bollywood producties uit die internationaal veel succes halen. ‘Bend it like Beckham’ en de nog uit te komen film ‘Bride and Predudice’ zijn hier voorbeelden van.

Hrithik Roshan
Hij is dè megastar van dit moment. Met zijn acteerprestatie in zijn debuutfilm ‘Kaho Na Pyaar Hai’ verrastte hij het Hindoestaanse kijkpubliek. Er onstond een heuse Hrithik ‘BOOM’. Nog nooit was een nieuwkomer zo snel zo populair geworden. Inmiddels is zijn naam niet meer weg te denken uit de Indiase filmwereld. De superproductie ‘Koi Mil Gaya’, de eerste echte science fiction in Bollywood waarin Hrithik Roshan de hoofdrol heeft, werd de tophit van 2003. Onlangs werd zijn acteerprestatie in deze film bekroond met de Zee Cine award voor beste acteur. In 2004 lijkt zijn nog uit te komen film ‘Lakshya’ bij voorbaat al een nieuw kassuccces.

Onder de 240.000 Hindoestaanse Nederlanders is de filmster ongekend populair. In menig meisjeskamer hangt zijn poster aan de muur. Biben International haalt Hrithik Roshan voor de eerste keer in zijn carrière naar Nederland, om in Ahoy’ Rotterdam een grandioze show neer te zetten. De Hrithik ‘HYPE’ komt eindelijk naar Nederland!

Persconferentie
Biben International biedt u de unieke mogelijkheid om Bollywood te leren kennen in eigen land! Voorafgaand aan de show zal er op vrijdag 16 april een persconferentie plaatsvinden waar u alles over de show, Bollywood en de sterren te weten kunt komen. Op verzoek zullen de sterren zelf beschikbaar zijn voor een interview. Heeft u interesse om hierbij aanwezig te zijn, laat u dan voor 5 april even aan ons weten dat u graag wil langskomen. Wij zullen dan verder contact met u opnemen.

Meet & Greet
Je favoriete ster een hand geven? Biben International maakt het mogelijk met een speciale Meet & Greet actie. Door het smsje ‘order.winnu’ te sturen naar 5454 maken twee gelukkigen kans op een Meet & Greet met Hrithik Roshan. Maar daar blijft het niet bij. De winnaars worden thuis opgehaald waarna ze mee gaan naar het hotel van de sterren om ze op te halen. Hierna maken ze de generale repetitie mee in Ahoy’ en krijgen ze uiteraard VIP-plaatsen tijdens de show. Wie er wint wordt op 31 maart bekend gemaakt.

Voor meer informatie of om u aan te melden voor de persconferentie kunt u contact opnemen met Karel Nijman of Arno Leblanc, pers coà¶rdinatoren Biben International, op telefoonnummer: 06-21402780 of pers@biben.com.

Reacties
 1. Reply
  Gast
  maart 24, 2005 om 10:48 am
  nooitttttt

  hrithik roshan en megastar never die lelijke man en megastar ongelooflijk hij is een sukkel hoorrr!!!

  Schrijf een reactie


  Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

  Register New Account
  Wachtwoord opnieuw instellen