Bollywood Rockstars geannuleerd!!


Begin februari 2006 kondigden we voor het eerst de show aan van ‘Bollywood Rockstars op donderdag 25 mei 2006’ in Groenoordhallen. Voordat de show was aangekondigd had de organisatie geen enkele informatie over de gehele zaak over de rechtsprocedures van Salman Khan. Salman schoot eerder een paar beschermde antilopen dood in een natuurpark waarvoor hij werd veroordeeld tot maar liefst 5 jaar gevangenisstraf. Hij is vervolgens op borgtocht vrijgekomen om zijn wereldtournee te maken met de show Bollywood Rockstars. Vanwege de rechtzaak van Khan was: ‘SES’ genoodzaakt onder druk van de internationale promotor om de show te verplaatsen naar ‘9 juni 2006’ te Amsterdam Arena. Het heeft de organisatie, met alle negatieve consequenties van dien, veel moeite gekost om de show te verplaatsen.

Een klein week vóór de show kreeg de organisatie te horen dat Salman Khan vóór het evenement van 09 juni 2006 nog een rechtzetting bij moet wonen. De kans is groot dat hij niet tijdig terug zal keren voor het evenement van 09 juni 2006 te Arena. De internationale promotor wil dat we alvast overwegen om de show weer op te schuiven. Dit houdt in dat de organisatie de volgende opties heeft;

 1. We moeten leven met het risico dat we wellicht op 8 juni of 9 juni de show alsnog moeten aflassen, mocht Salman Khan toch niet kunnen terugkeren,
 2. wij moeten de derde keer een nieuwe datum prikken voor de show,
 3. de show moet zonder Salman Khan plaats vinden.

 

Het risico is in alle drie de gevallen te groot. Daarom heeft de organisatie besloten om de show te annuleren. Iedereen die kaarten hebben aangeschaft krijgen hun geld terug betaald en/of gestort. U dient contact op te nemen met de instantie waar u uw kaart vandaan hebt gehaald. Daar kunt u uw geld terug in ontvangst nemen.

Wij vinden het zeer vervelend voor iedereen die een kaart heeft aangeschaft. We nemen dit besluit omdat we niet willen wachten tot aan het laatste moment. U zou zich voor kunnen stellen dat de organisatie de show niet met plezier aflast. Onze schade was al zeer groot toen we de eerste keer het evenement op hadden verschoven. We hebben vele verplichtingen richting alle samenwerkende organisaties, zoals ArenA, hotels, beveiliging, technici, artiesten, NTK en alle overige bedrijven. Dit houdt in dat wij al verbonden zijn in vele afspraken en verplicht zijn deze na te komen. Dit betekent een enorme schade voor de organisatie. Toch heeft de organisatie besloten om het evenement af te lassen omdat wij inmiddels ook geen vertrouwen meer in de show hebben, en dus onze publiek ook geen zekerheid meer kunnen bieden.

We hopen u voldoende te hebben geïnformeerd. Voor nader informatie kunt u ons telefonisch bereiken op telefoonnummer: 0108481662 of mailen naar info@sekier.com.

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen