Bojo (Cassave taart)


Benodigdheden:

  • 2 pakken geraspte cassave, ongeveer 2 pond. 
  • Geraspte kokos ongeveer 200 gram.
  • Suiker 250 gram
  • 3 eieren
  • 1 kopje melk
  • 50 gram gesmolten margarine. 
  • 100 gram krenten en rozijnen gemengd
  • Half theelepel amandel essence
  • Half theelepeltje vanille essence
  • 1 theelepeltje zout
  • 1 theelepelkaneel
  • 2 eetlepels boter

Voorbereiding:

  • Was de rozijnen en meng alles, behalve het kaneel, met elkaar.
  • Voeg de 2 eetlepels boter toe, gebruik de keukenmachine om dit te mengen. 
  • Beboter de bodem en randen van een bakblik. En spreid het deeg over de gehele bodem gelijkmatig erop. Strooi dan het kaneel erop.
  • De oven moet alvast voorverwarmd worden. 

Bereiding:
Bak de Bojo dan in ongeveer 3 kwartier tot 1 uur gaar. Gebruik ovenstand 5 of 6.
U moet wachten tot de korst gaar en bruin is. En de koek van binnen niet nat aanvoelt. 
Prik met een satéstokje om dat te controleren. Is het stokje droog dan is de bojo gaar.
Smakelijk eten!

Reacties
  1. Reply
    Gast
    mei 31, 2005 om 4:07 pm

    :upset :upset :upset :upset :upset :upset :upset :upset :upset :upset

  2. Reply
    Gast
    juni 11, 2006 om 5:57 pm
    _-_-_

    🙂 :grin 😉 /,

    Schrijf een reactie


    Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

    Register New Account
    Wachtwoord opnieuw instellen