Boek voor een goed doel


Dagelijks komen er steeds nieuwe boeken bij. Zo heeft Sharda Roelsma-Somer, een Haagse van Surinaams/Hindoestaanse afkomst, een boek geschreven. Het onderwerp is Ayurveda, een holistische geneeswijze uit India die toepasbaar is gemaakt op de westerse samenleving. De titel van het boek is: De geheime kracht van Ayurveda.

De volgende onderwerpen worden hierin behandeld:

 • voeding afhankelijk van de persoonstype
 • (zelf)massage
 • de invloed van yoga en meditatie op de gezondheid
 • de werking van kleuren en mandala’s op de gezondheid.

Op eenvoudige wijze is beschreven hoe dit alles in het dagelijkse leven kan worden toegepast. Het bijzondere van dit boek is eveneens dat de opbrengst via stichting Chak Su naar kinderen gaat in de hele wereld die niets hebben. Per land wordt gekeken waar er behoefte aan is en zal uw steun door het aanschaffen van het boek rechtstreeks naar de kinderen gaan.

Het boek is niet te koop via de boekhandel. U kunt het bestellen via Stichting Chak Su door .€ 20,00 + .€ 5,00 verzendkosten over te maken op het gironummer van Stichting Chak Su: 9026270 ovv naam, adres, woonplaats.

Ook kunt u het boek rechtstreeks kopen bij: Repairdesk, Dr. R.J. Fruinstraat 7 te Den Haag op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur.

Voor meer informatie: http://www.chaksu.tk/

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen