BEDRIJVENGIDS   |   BOLLYWOOD   |   DATING   |   FORUM   |   HINDU   |   RINGTONES   |   TV

Indian Feelings

maandag 9 oktober
2017

Veel dames en vrouwen willen hun haar stijl hebben. Dat kun je krijgen door bijvoorbeeld een steiltang te gebruiken. Maar haar kun je niet zomaar steileren. Het heeft van te voren goede verzorging nodig. Ik geef je in dit artikel enkele tips om je haar gezond te houden of in het juiste model te krijgen en de beste manier om je haar te stijleren.

Lees meer... 0
ImageDe volledige naam is 'Acne vulgaris'. Beter bekend als 'jeugd' puistjes. Vrijwel iedereen krijgt het. De één alleen minder erg dan de ander. En dat kan soms leiden tot grote problemen. Meestal uit ’t zich in de puberteit om rond het 25ste jaar te verwijden. Maar acne kan zich ook uiten op latere leeftijd.
Lees meer... 0

Ben jij wat laat met shoppen voor de lente en zomer van 2008, dan kun je hier nog snel kijken wat je mà³et hebben hangen in je kledingkast.

Rood.
Rood is dé kleur van 2008. Niet alleen de kleding is rood, maar ook lippen, nagels, schoenen etcetera. Kleuren die het ook goed doen zijn: geel, blauw, paars en roze. De combinatie van oranje met roze is erg gewaagd maar zeer trendy.

Shorts.
De shorts doen het nog steeds goed in 2008.

Lees meer... 0

De meeste mensen willen er netjes en verzorgd eruit zien. Maar sommige mensen weten met al die kledingkeuzes vaak niet meer wat ze moeten kiezen. Daarom hier een paar tips. Representatief betekent dat je een goede indruk maakt. Dit houdt niet in dat je je altijd chic moet kleden. Het ligt aan de gelegenheid.

Lees meer... 0

Dikke billen, grote borsten, dunne benen en zo kan ik nog uren doorgaan. Elke vrouw heeft haar ‘probleemzones’. Je kunt flink gaan zweten in de sportschool en gezond eten om deze zones weg te werken, maar helaas gaat dat niet in een rap tempo. Slimmer is, proberen door middel van de juiste kleding de minder mooie delen van het lichaam te camoufleren.

 

Lees meer... 0

In dit artikel zal ik in het kort ingaan op wat stress nou eigenlijk precies is en welke invloed het kan hebben op jou als persoon. In de volgende artikelen zal dan worden ingegaan op de behandeling van stress volgens de Ayurveda.

Lees meer... 0
ImageNog voor de zomer wat kilootjes kwijt, zonder diëten en urenlang zweten in de sportschool? Dat kan. Onderstaand tien afslanktips. Let wel, we hebben het hier niet over diëten dus ga niet drastisch korten op je calorieën want hiermee bereik je juist het tegenovergestelde. Als je lichaam te weinig calorieën binnenkrijgt gaat het vet opslaan!

Lees meer... 0
ImageWat zijn de modetrends voor de Lente en Zomer 2007? Ik heb geprobeerd het een en ander voor jullie op een rijtje te zetten.
Lees meer... 0
ImageOok voor als je geen geld hebt om elke week een schoonheidsspecialist te bezoeken! Mannen en vrouwen die wij doorgaans écht mooi vinden, vallen op door een aantal belangrijke punten. Deze mensen voelen zich fantastisch van binnen en buiten en dat stralen ze ook uit. Hoe je je van binnen voelt, moet ook matchen met de buitenkant. Vergis je niet, als je in de spiegel kijkt en je ziet iemand die er moe en futloos uitziet dan heeft dat 100% invloed op hoe je je van binnen voelt. Waardoor vallen die zelfverzekerde goed uitziende mensen op? Een van de meest belangrijkste aspecten van 'er goed uit zien' is een mooie egale en gezonde huid. Mensen die je tegenkomt die dat hebben, vallen je meteen op. Niet voor niets zitten bekende mensen minimaal twee uur in de make-up, willen ze speciale belichting en worden foto's bijgewerkt. Dit allemaal om een mooie 'perfecte' huid te willen laten zien.

Lees meer... 0
ImageDe sari is een eeuwenoude klederdracht uit India. Je zou haast denken dat de sari inmiddels haar tijd wel heeft gehad, maar niets is minder waar! Nu meer dan ooit zien we dat de sari met trots wordt gedragen! Denk alleen al aan Bollywood of trouwfeesten waar vooral jonge meiden tegenwoordig hun nieuwste en mooiste sari?s showen. In het kader hiervan vroeg ik een aantal jonge hindoestaanse dames hoe zij tegenover de sari staan. Plus een kleine instructie over hoe je met een beetje oefening eenvoudig zelf een sari kunt aantrekken.

 

Lees meer... 0

Meer Indian Feelings

Bollywood

COLUMNS

LIEFDE & RELATIE

LIfestyle

Bollywood

Ayesha

Columns

Columns

Liefde & Relatie

Liefde & Relatie

Lifestyle

Lifestyle

Special

Special
Copyright 2001 Indian Feelings. Alle rechten voorbehouden. All rights reserved.

Inloggen of Registreer

Zit je op Facebook? Wij ook! Vergeet je ons niet te liken op www.facebook.com/IndianFeelings

Maar je hoeft je dan ook niet te registeren, je kunt eenvouding inloggen met je Facebook account.

Inloggen met je FaceBook account.


Inloggen

Registreer

Registratie
or Annuleren