Biografie: Esha Deol


Met haar rol in Koi Mere Dil Se Pooche (2001, Boney Kapoor) gaf ze haar carrière een enorme boost. Maar de grote doorbraak waar ze op hoopte bleef uit. De geruchten dat ze te ‘dik’ zou zijn, kwamen langzaam op gang, in Bollywood was geen plaats voor Esha. De dochter van Dharmendra en ‘Dream Girl’ Hema Malini leek afgeschreven. Gebrek aan talent werd haar toegeschreven toen ze een rol in ‘Hey Ram’ en ‘Mohabbatein’ weigerde. Medio 2005 lijkt het tij voor haar te keren, met haar succes in Dhoom. Esha Deol een eendagsvlieg of een nieuw talent?

Als puber deed ze niets liever dan haar moeder naspelen in diens films. Haar beslissing stond vast, als ze groot was zou ze ook een bekende actrice worden. Papa lief leek roet in het eten te gooien, want het leek hem geen goede keuze. Als geen ander weet hij de nadelen van het vak. Onder druk van zijn vrouw en misschien ook een dikke knuffel van Esha gaf hij dan toch toe. Aan haar talent zou het niet liggen, want niet alleen spreekt ze haar talen (Hindi, Urdu en ja zelfs ook Tamil) ze heeft ook een graad in het Klassieke dans.

Voor een rol hoef je bij haar niet aan te kloppen, want dat regelt haar moeder allemaal. Onder haar eigen productie maatschappij H.M. Creations, gaat Hema dit jaar 2 films uitbrengen, waar Esha uiteraard de hoofdrol in speelt. In India wordt ze al vergeleken met papa’s kindje Hritik Roshan. Want, toen het met Hritik zijn carrière niet ‘lukte’, besloot zijn vader Rajesh Roshan eens in de pap te gaan roeren. Met succes, want hij heeft nu vele kassuccessen op zijn naam staan. Het valt te bezien, of Esha ook grote successen op haar naam zal gaan schrijven.

Haar lieve uitstraling zal niet dwars liggen en ook haar schoonheid zal haar geen windeieren leggen. Maar dat was vroeger wel anders, als puber was ze tamelijk dik (volgens haarzelf stevig) en daar werd natuurlijk over geschreven. In de sportschool is ze gelukkig de nodige kilo’s kwijtgeraakt.

Nu de eerste successen (Dhoom en Kaal) beginnen te komen, begint haar ego er jammer genoeg ook te komen. Iedereen schrok zich dood, toen ze na Dhoom haar fee drastisch verhoogde. Zou Esha een nieuwe Kareena Kapoor worden? Die na elke film haar fee verhoogt en dit terwijl de ene flop de andere opvolgt. Zelf verklaarde ze hierover: "I am demanding it because I am getting it. If I don’t demand it then how will I get?". Mooie woorden, maar laten we hopen dat de verlegen Esha geen ‘femme fatale’ wordt.

Hoewel Esha zelf vrijgezel is, begint haar moeder wel een beetje ongeduldig te worden. Hun ideale schoonzoon moet leuk, lief en ook religieus zijn. Als je, je aangesproken voelt en uiteraard nog vrijgezel bent, kan een bezoekje naar haar huis misschien geen kwaad. Hier zijn haar adres en gegevens:

17, Jaihind Society
12th Road , JVPD Scheme
Juhun, Mumbai 400 049, India
Geboortedatum: 2 November 1978
Hint: Haar moeder vind Vivek Oberoi wel een geschikte kandidaat!

Met spanning wacht ik haar aankomende films; Main Aisa Hi Hoon (met Ajay Devgan), No Entry (met Salman Khan, Fardeen Khan EN Anil Kapoor) en DUS (met Sanjay Dutt en Zayed Khan) af. Bekende acteurs en goede regisseurs, Gaat 2005 het jaar van Esha Deol worden. De tijd zal het leren….

Devavratha

Reacties
 1. Reply
  Gast
  juni 29, 2005 om 4:50 pm
  MAIN AISA HI HOON

  DEZE ROL VAN ESHA IS TE VERGELIJKEN MET \”HARE RAMA HARE KRISHNA\”VAN ZEENAT AMAN VOOR EEN GROTE DOORBRAAK….DE REST KOMT VANZELF TOO TOI TOI….ARMAND

 2. Reply
  devavratha
  juni 30, 2005 om 6:02 pm

  persoonlijk zie ik haar het liefst schitteren/ doorbreken met een relaxte rol in een romantantic drama. Zoals Kareena K. in Refugee..

 3. Reply
  Gast
  juli 5, 2005 om 9:08 am
  Esha Deol heeft talent

  Esha Deol dochter van Dharmendra en Hema Malini heeft haar carriere gemaakt in film Koi Mere Dil Se Pooche.
  Maar na Koi Mere Dil Se Pooche flopte een voor een haar films zoals:Na Tum Jaano Na Hum,Kyaa Dil Ne Kahaa,Kucch To Hai enz.
  Esha heeft talent,als je haar films gezien hebt.
  Ze lijkt precies op haar moeder.
  Esha heeft een zusje Ahana.
  Esha heeft twee broers:Sunny & Bobby Deol.
  De liefste vind ze zelf Bobby Deol.
  Binnenkort wordt Esha de populairste naast Kareena Kapoor.

 4. Reply
  Gast
  juli 5, 2005 om 9:09 am
  Esha Deol heeft talent

  Esha Deol dochter van Dharmendra en Hema Malini heeft haar carriere gemaakt in film Koi Mere Dil Se Pooche.
  Maar na Koi Mere Dil Se Pooche flopte een voor een haar films zoals:Na Tum Jaano Na Hum,Kyaa Dil Ne Kahaa,Kucch To Hai enz.
  Esha heeft talent,als je haar films gezien hebt.
  Ze lijkt precies op haar moeder.
  Esha heeft een zusje Ahana.
  Esha heeft twee broers:Sunny & Bobby Deol.
  De liefste vind ze zelf Bobby Deol.
  Binnenkort wordt Esha de populairste naast Kareena Kapoor.

 5. Reply
  Gast
  juli 5, 2005 om 3:18 pm
  Geen fan van Esha!

  Ik vind Esha niet echt een goede actrice. Ze acteert te enthousiast. Als je vergelijkt met \”kajol\”, die niet meer op de schermen komt, dan zie je duidelijk, dat Esha niet kan acteren, dat het werkelijkheid lijkt. Dat vind ik heel belangrijk. Je moet kunnen inleven in die persoon, en dat kan alleen, als het niet lijkt alsof ze acteert. Het moet uit je zelf komen. Goed kunnen acteren is een gave, dat niet iedereen heeft. Ik vind persoonlijk Esha ook geen mooie actrice, vergeleken met andere actrices. Ze heeft grote, brede tanden, en daarom lijkt \’t alsof ze misselijk lacht. Verder heeft ze geen mooie stem. Ik zeg niet dat ik haar lelijk vind, want dat is ze absoluut niet. Ze is gewoon een average-looker. Mijn complimenten gaan uit, dat ze toch haar best doet om zo goed mogelijk te acteren. Maar wanneer ze een hoge dunk van haarzelf zal krijgen, en arrogant zal worden, zal het kijken naar films mij tegenhouden. Ik hou daar absoluut niet van. Daarom kijk ik ook niet meer naar films van \’Kareena\’. Eigendunk..Arrogantie….dit soort dingen breekt iemand. Dat is mijn mening. Iemand anders kan er weer anders over denken. Gelukkig maar!!! Gelukkig zijn er verschillende meningen. En respect voor alle meningen!!!

 6. Reply
  Gast
  juli 5, 2005 om 5:27 pm
  Esha heeft het niet

  Esha acteert slecht.En je ziet wel dat Hema haar moeder is, maar daar kan ze toch niet aan tippen qua schoonheid.Zelf nu niet, haar moeder is nog altijd beeldschoon. Ik vindt dat ze geen uitstaling heeft en dat komt op het witte doek ook niet over …tja

 7. Reply
  devavratha
  juli 5, 2005 om 11:32 pm
  Esha

  1978 = 1982 mijn fout 🙁
  Haar acteer prestaties zijn inderdaad onder de maat. Ze doet te blij..she is nice and so is her smile. Dat je haar tanden ziet is niet erg, zolang ze niet gelig zijn. Ze heeft een goede band met Kareena Kapoor, hopelijk gaat ze niet haar kant op. De grootheidswaanzin van haar levert haar misschien ook niet de goede rollen op..(zie de nederige rani)

  Hopelijk breekt ze door!!

 8. Reply
  Gast
  juli 6, 2005 om 4:04 pm

  :grin

 9. Reply
  Gast
  juli 13, 2005 om 2:12 pm
  Dhoom Machale

  Ik vond esha in het begin ook helemaal nix maar nadat ik main aisa hi hoon en kaal heb gezien vindt ik dat ze er heel wat van kan. Ze ziet er zo wie zo ook veel leuker uit dan eerst. ik hoop dat ze nog verder veel filmen gaat maken (die leuk zijn) om te zien en hoop voor haar dat ze nog verder veel succes zal bereiken in haar leven…

  Prinky…

 10. Reply
  Gast
  juli 14, 2005 om 9:08 am
  2005
 11. Reply
  Gast
  juli 14, 2005 om 9:10 am
  2005

  ik vind Esha hellemaaleen topie en ook je broers .i love you very much

 12. Reply
  Gast
  juli 14, 2005 om 9:10 am

  :cry 😡 🙁

 13. Reply
  Gast
  juli 17, 2005 om 3:05 pm
  fariba(holland)afghangirl)

  hey mensen
  ik ben fariba
  ik vond esha deol leuk in dhoom was erg leuk maare jammer van john man
  nou mzzle mensen 🙂

 14. Reply
  Gast
  juli 27, 2005 om 1:37 pm
  mee eens

  ik vind haar eerlijk gezegd ook niet zo\’n goede actrice waarom weet ik zelf ook niet echt maar ze komt bij mij en vele anderen naar deze comentaren te hebben gelezen niet echt als een goeden actrice overgeef mij maar liever KAREENA KAPOOR zij doet het heel goed en dat zie je ook wel want ze speelt in heel veel films TOPPER :p

 15. Reply
  Gast
  juli 27, 2005 om 8:16 pm

  Ik ben zelf absoluut geen fan van Esha! Ze is nou niet bepaald beeldschoon, kan niet geweldig goed acteren en kan al helemaal niet dansen!:eek Dat zijn toch dingen die je in je moet hebben. Maar dat is mijn mening. :grin

 16. Reply
  Gast
  juli 28, 2005 om 1:56 pm
  esha the angel

  esha is the beste in een woordt geweldig k vond haar in het begin al leuk ze is me sgatje :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :grin :grin :grin :grin :grin :grin :grin :grin :grin :grin :grin 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

 17. Reply
  Gast
  juli 28, 2005 om 1:57 pm
  eyy

  het gaat niet over esha eyy fariba hoe oud ben je en heb je e-mail

 18. Reply
  Gast
  augustus 1, 2005 om 10:38 pm
  hmmmmm

  :upset sorry hoor mensen maar ik moet jullie ff laten weten dat ik ESHA DEOL echt nul komma nul vind, echt een kutwijf is ze man, met der mannen voorhoofd iehllllllll ik krijg kippevel als ik der zie echt UGLY!!!!Als ze geen dochter van Hema Malini was zou ze never NOOIT filmster worden dus dankzij Hema-ji, zij ziet er veel beter uit dan der dochter mén!!!!! -xxx-ies AISHWARYA-*SHILPA*fan

 19. Reply
  Gast
  augustus 3, 2005 om 3:45 pm
  lalalla

  ik vindt esha niet zo!!!!!!!!!!!! goede actrice

  mijn mening srry mensen haar vindt ik de lelijkste!!!!!!!!!!

 20. Reply
  Gast
  augustus 6, 2005 om 5:14 pm

  Esha blijft gewoon lelijk ook al is de dochter van Hema en Dharmendra!
  Vind het wel zielig hoor zulke mooie ouders en zo een lelijke dochter!! :zzz

 21. Reply
  Gast
  augustus 8, 2005 om 3:35 pm
  Anita

  ik vind haar ook lelijk soory dat ik zeg maar mijn vriendinnen vinden haar ook lelijk :grin 🙂 :grin 🙂 doeii

 22. Reply
  Gast
  augustus 9, 2005 om 9:47 pm
  nee, echt niet.

  Nee, ze heeft het niet. Dat zie je ook aan haar. Daar komt bij dat ze al een beroemde moeder heeft waar iedereen naar verwijst. Ze mist bepaalde acteertechnieken die andere actrices wel hebben. Jammer, maar voor haar staan er wel duizenden anderen, alleen die hebben geen beroemde familie. Dus zij we met haar opgescheept.

 23. Reply
  devavratha
  augustus 9, 2005 om 11:44 pm
  makkelijke praat

  er zijn veel sterren die veel films hebben gemaakt voordat ze doorbraken. Haar \’bekende\’ ouders kunnen deuren opmaken maken die voor andere gesloten blijven, maar toch is het het publiek/ pers die bepaalt of het wat is…wat nu dus ook gebeurt. Laten we wel wezen in hoeveel films heeft ze gespeeld?

  En ze heeft een mooie lach 😀

  Peace

 24. Reply
  Gast
  augustus 12, 2005 om 8:54 pm
  hi

  ja jullie hebben egt gelijk ik vind haar ook niet goede actresse met koeien ogen een die grtote voorhoofd van haar
  mijn alle vrienden vinden haar slechte actresse en lelijk haar ziet er nu beter dan haar zelf.PPPP

 25. Reply
  Gast
  augustus 17, 2005 om 1:29 pm
  ......

  ik vind haar goed ne het boeit me niet wat jullie allemaal aeggen duzzzzzzzzzz :grin

 26. Reply
  Gast
  augustus 26, 2005 om 12:24 pm
  Goed

  Ze is mooi en goed, anders maak je het echt niet in Bollywood, geloof me. Ik denk dat die zwarte,dikke, plompe vernegerde hindos in Nederland gewoon jaloers op haar zijn. Let\’s be honest.

 27. Reply
  Gast
  augustus 26, 2005 om 1:37 pm

  jullie leveren allemaal commentaar zomaar, als je naar iemand anders wijst wijzen er altijd nog meer vingers naar jezelf
  typisch hindustanen die het een ander weer niet kunnen gunnen

 28. Reply
  Gast
  augustus 26, 2005 om 1:38 pm

  en dan heb ik het over degenen die zo respectloos praten over haar uiterlijk
  daar ben je mee geboren kan je ook niks aan doen
  die mensen die gewoon netjes hun mening geven is ok (Y)

 29. Reply
  Gast
  augustus 29, 2005 om 3:56 pm
  ....

  Ik ben niet een fan van Esha Deol ze is echt 😡 😡

 30. Reply
  Gast
  september 3, 2005 om 4:16 pm
  zaara

  🙂 ik vind hritik de beste 🙂 8) :p

 31. Reply
  Gast
  september 9, 2005 om 4:32 pm

  :sigh :zzz 8)

 32. Reply
  Gast
  september 11, 2005 om 9:12 pm
  mysterie-girl

  :grin 🙂 de film van main aisa hi hoon wil ik graag zien…….
  en de mensen die zeggen dat ze niet mooi of goed kan acteren vind ik echt niet modebewust. :upset
  sorry maar het is mijn mening….. enne… ze lijkt echt wel op haar moeder!!!!!!!
  dat is Hema Malini.
  ze is heeeeel mooi :p daag daag

  groeten van Esha Deol fan!!!!
  🙂 :grin 😉 :p :roll :zzz

 33. Reply
  Gast
  september 11, 2005 om 9:16 pm
  mysterie-girl

  ik wil tegen HI
  zeggen, GOED heeft gelijk!!!!
  je kan wel over anderen praten!!!!
  misschien heb je zelf koeienogen!!!
  je zegt het alleen voor je vriendinnen zodat je ook stoer lijkt!!!!
  jij hebt echt geen smaak he! :upset

 34. Reply
  Gast
  september 11, 2005 om 9:26 pm
  mysterie-girl

  🙂 :grin 😉 8) :p :roll ik wil geen rzie met de mensen die haar niet cool vinden…
  kijk, misschien acteert ze niet goed volgens jullie maarre…
  je moet het haar gunnen en anders had ze het helemaal niet gemaakt in bollywood, ze namen haar niet aan alleen omdat ze de dochter is van Hema Malini :roll
  als ze niet mooi danst, laat jij het dan zien!!!
  trouwens de mensen van de set maken haar zo met make-up en kleren zodat ze niet zo PERFECT eruit zal zien!
  enne die danspassen moet ze van de regiseur doe, anders weet ik zeker dat het heeel cool zal zijn!!! 🙂 :grin 😉 8) :p :roll

 35. Reply
  Gast
  september 11, 2005 om 9:29 pm
  myserie-girl
 36. Reply
  Gast
  september 11, 2005 om 9:31 pm
  mysterie-girl

  ik vind haar cool maarre als jullie dat niet vinden, jullie mening ok?
  :grin

 37. Reply
  Gast
  september 14, 2005 om 1:34 pm
  whaaaaaaa

  zo…voor wie het nog niet weet mystery girl vind Esha wel \’tof\’

 38. Reply
  Gast
  oktober 4, 2005 om 5:20 pm
  dom dom en nog eens dom

  sommige zeggen dat esha koeien ogen heeft jonge die mensen hebben echt geen smaakt ze zijn der niet eens achter gekomen dat grote ogen juist mooi zijn :zzz :zzz 🙁

 39. Reply
  Gast
  oktober 7, 2005 om 10:05 am

  heb je zelf ook grote bhoot ogen

 40. Reply
  Gast
  oktober 9, 2005 om 7:59 pm
  Visogen 4 life

  Heay mensen jullie stinken en ruiken naar ziekenhuisbedden waar iemand in is overleden.

 41. Reply
  Gast
  oktober 21, 2005 om 1:43 pm
  iik vind haar knap
 42. Reply
  Gast
  oktober 25, 2005 om 5:34 pm

  ze is tenminste wel beter dan amisha die kan echt helemaal nix

 43. Reply
  Gast
  oktober 25, 2005 om 8:51 pm
  esha

  ik vind er niet echt goed en in de film dus vond ik der haarkapsel echtlelijk maar jah

 44. Reply
  Gast
  oktober 27, 2005 om 9:29 am

  🙂 :grin 😉

 45. Reply
  Gast
  november 12, 2005 om 3:30 pm
  ze ziet sexy uit mensen

  :eek

 46. Reply
  Gast
  november 12, 2005 om 3:30 pm
  wohhh ze is mooi

  :cry

 47. Reply
  Gast
  december 5, 2005 om 7:01 pm
  sij is mooi

  sij is mooi en kanok goed filmen 🙂 :grin 😉 en diemense die niet goed vinde 🙁 se moet respect hebben ok

 48. Reply
  Gast
  januari 10, 2006 om 12:50 pm
  varsha kandhai

  :)ik vind Esha Deol een knappe meisje haar films zijn wel leuk :grin :p

 49. Reply
  Gast
  januari 19, 2006 om 4:21 pm

  😕 Esha dEowl heeft talent 😕
  in Godsnaam aubbbbbbbb

 50. Reply
  Gast
  februari 8, 2006 om 3:23 pm
  preety

  Hey ze is wel een leuk meisje al is ze iet de beste maar ok ze kan wel acteren en is knap gewoon respect hebben misschien is ze wel knapper dan jij woah ik bedoel ze is knapper dan jij dus mensen moetenniet komen met ze is lelijk :cry ok doeidoei

 51. Reply
  Gast
  februari 14, 2006 om 1:47 pm
  soeneina

  just like youre mother 😀

 52. Reply
  Gast
  februari 20, 2006 om 7:20 pm

  :roll

 53. Reply
  Gast
  april 7, 2006 om 8:07 pm

  ik vind esha helemaal top ze is een mooi meid :grin :grin :grin :grin :grin :grin :grin :grin :grin :grin :grin :grin :grin :grin :grin :grin :grin :grin :grin :roll :roll :roll :roll :roll :roll :roll :roll 🙂 🙂 🙂 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 8) 8) 8) 8) 8) :p :p :p :p :p :p :p

 54. Reply
  Gast
  juni 2, 2006 om 1:04 am

  Esha mag mooi zijn maar JOHN IS RLEKKERLEKKERLEKKERLEKKERLEKKERLEKKERLEKKERLEKKERLEKKERLEKKERLEKKERLEKKER LEKKERLEKKERLEKKERLEKKERLEKKERLEKKERLEKKERLEKKERLEKKERLEKKERLEKK :roll

 55. Reply
  Gast
  juni 16, 2006 om 6:13 pm

  gij heeft in dhoom heel mooi ge danst van alwaaz

 56. Reply
  Gast
  juli 30, 2006 om 10:07 pm
  madhvie

  je bent mooi

 57. Reply
  Gast
  september 4, 2006 om 2:39 pm
  Niet Flop

  WAT IK WOU SEGGE IS DAT GEEN EEN FILM VAN ESHA DEOL FLOP IS AL HAAR FILMS ZIJN GOED GEKEURD!!

 58. Reply
  Gast
  september 12, 2006 om 6:10 pm

  esha is de mooiste die ik ken :grin :grin :grin :grin hahahahahaha

 59. Reply
  Gast
  september 12, 2006 om 7:53 pm

  esha deol is een mooi meisje. mensen die haar zomaar wat zeggen zijn gek. want jullie zijn ook zo lelijk. whatever
  ik vind haar mooi ze is de mooiste meisje die er is dus roddel niet over haar. ik maak je kapot ja

 60. Reply
  Gast
  september 19, 2006 om 10:53 am
  dhoom was wel goed van haar

  🙂

 61. Reply
  Gast
  september 19, 2006 om 10:55 am
  esha vind ik niet zo goede actrice ze is

  :roll

 62. Reply
  Gast
  december 1, 2006 om 9:06 pm

  8) :p 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

 63. Reply
  Gast
  december 4, 2006 om 4:35 pm
  Dewaa1

  Film van Esha heb ik niet gezien, maar omdat zoveel mensen comentaar hebben over haar uistraling, denk ik dat ze juist heel knap en mooi zal zijn. De mensen die comentaar leveren zijn zelf zo lelijk en kunnen anderen niet gunnen.

 64. Reply
  Gast
  februari 3, 2007 om 10:45 pm

  aa… zabbe gij boven idiood isa is heel mooi maar wij zijn niet lelijk

 65. Reply
  Gast
  februari 22, 2007 om 8:37 pm
  thzeeb

  a zabbe gij boven

 66. Reply
  Gast
  februari 27, 2007 om 4:58 pm
  ooooooooo no

  talent heeft ze niet maar dat kan wel komen

 67. Reply
  Gast
  maart 8, 2007 om 3:11 am

  je hebt echt een mooie lichaam

 68. Reply
  Gast
  maart 21, 2007 om 1:58 pm

  🙂 :p 8) 🙁 😡 :cry 😕

 69. Reply
  Gast
  maart 21, 2007 om 1:59 pm
  opmlk

  :roll

 70. Reply
  Gast
  maart 30, 2007 om 10:58 pm

  :p 8) 😉 :grin 🙂 :roll :eek :upset :zzz :sigh 😡 🙁 :cry 😕

 71. Reply
  Gast
  maart 31, 2007 om 1:38 am
  allisha

  ik vind ESHA DEOL
  heel mooi
  en sexy
  ze is te mooi
  ze heeft ook goed ge speeld in haar films 🙂
  en wie dit zegt dat ze niet mooi is dan kan ik aan die persoon dit zeggen je ben dek aan je hooft want esha is mooier dan jou :p

 72. Reply
  Gast
  maart 31, 2007 om 1:38 am

  esha your rhe best je hebt een mooie lichaam en you are so beautyful so cute en so sweet 😉 🙂 :eek

 73. Reply
  Gast
  mei 4, 2007 om 5:53 pm
  a fan of esha

  esha is beautyful and so cute
  i like all her films i will tell esha that her film are fantastic
  🙂 🙂 🙂

 74. Reply
  Gast
  mei 6, 2007 om 2:03 pm
  ieel

  ze blijft gewooon in mijn ogen een leijkerd die esha deol :eek

 75. Reply
  Gast
  mei 24, 2007 om 8:39 pm
  esOs

  k heb maar een film van haar gezien na tum jaano na hum maar het is een heel leuk film…

  namaste

 76. Reply
  Gast
  mei 26, 2007 om 11:44 am
  zer

  ik haat u

 77. Reply
  een gast
  juli 31, 2007 om 10:37 am
  naakt in mijn bed

  zij mag wl in mijn bed kome

 78. Reply
  sophie singh
  december 21, 2007 om 2:49 pm

  sexy meisje :-*

 79. Reply
  Esha Deol Hater
  augustus 3, 2010 om 3:11 pm

  Zo lelijk is Esha Deol ze moest gewoon geen filmster worden ik heb wel betere meisjes gezien zoals Deepika, Ashwariya, Katrina. 🙂

  Schrijf een reactie


  Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

  Register New Account
  Wachtwoord opnieuw instellen