Bhansali wilt geen getrouwde heroine


Sinds Sanjay Leela Bhansali Kareena Kapoor heeft weggestuurd van zijn Bollyland productie van Shakespeare’s Romeo en Juliet wordt er in de media gespeculeerd naar redenen waarom. Kareena Kapoor is de hottest thing around deze dagen in Bollywood, waarom stuurt Bhansali haar weg van zijn productie van Romeo en Juliet, Ram Leela?

Er werd gezegd dat Kapoor meer geld wilde en Bhansali haar weigerde te betalen, maar de regisseur heeft in een persbericht laten weten dat hij geen getrouwde actrice wilde voor zijn film. Bhansali’s mededeling riep natuurlijk heftige reacties op, waarop de regisseur weer reageerde met; “Ik bedoel niet letterlijk een getrouwde actrice. Wat ik eigenlijk wilde zeggen was dat ik niet wil dat mijn hoofdrol speelster zwanger is of raakt tijdens het filmen.”

Volgens bronnen had Bhansali Kareena Kapoor gevraagd om een contract te tekenen waarin stond dat ze niet zwanger mocht worden tijdens de productie van Ram Leela maar de actrice weigerde om te tekenen waarop de samenwerking tussen Bhansali en Kapoor werd beëindigd.

Bhansali heeft onlangs officieel bekend gemaakt dat Deepika Padukone zal plaats nemen tegenover Ranveer Sing.

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen