Baazigar 2 met Shahrukh Khan


De laatste buzz in Bollyland is dat er een vervolg komt op de jaren negentig hit Baazigar met Shahrukh Khan en Kajol in de hoofdrollen, maar producent Ratan Jain heeft laten weten dat hier op dit moment geen sprake van is, “Misschien na een paar jaar maar niet zonder Shahrukh Khan.”


Hoe hij een vervolg wilt maken op een film met de acteur die dood gaat op het einde, weten we niet precies en dat wilt meneer Jain ook niet vertellen, “Ja, ik denk wel aan een vervolg voor Baazigar maar hoe we dat gaan doen en wat het verhaal precies zal zijn weet ik natuurlijk allemaal niet. Ik heb het nou erg druk met mijn andere projecten. Misschien na drie of vier jaar dat er een Baazigar vervolg komt,” aldus Ratan Jain, wiens broer Ganesh Jain toentertijdBaazigar had geproduceerd.

Ook laat Jain weten dat er absoluut geen vervolg zal komen zonder King Khan himself, “Maar ik weiger een vervolg te maken zonder Shahrukh Khan, dus laten we eerst afwachten hoe alles gaat. Het is nou veels te vroeg om over dit onderwerp te praten.”

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen