Het verhaal
Dit is een verassende film. Het is niet wat je zou verwachten van de standaard Bollywood films. Geen zware gevechten, geen zinloos geweld en geen luidruchtige drama. Je gaat in een rustige, maar toch stijlvolle manier mee in de film. 

Abela speelt zich af in Malaga, een mooie stad in Goa. Tony (Govinda) speelt de rol van een gelukkige gids. Hij denkt alleen aan morgen en niet verder en geniet volop van het leven. Totdat een astroloog hem vertelt dat een mooie prinses van over de zeeën zijn leven zal veranderen 

Omdat we allen bijgelovig zijn, zullen we astroloog maar geloven. Wanneer Tony op toeristen zit te wachten, bots hij op tegen Sonia (Aishwarya Rai). Hij wil graag haar gids worden, maar Sonia is echter niet op vakantie, ze is op zoek naar het graf van haar overleden moeder. 

Tony besluit om Sonia te helpen met haar zoektocht. Maar er is ook een andere vrouw in het verhaal, Nina (Namrata Shirodkar). Nina is al sinds klein af aan verliefd op Tony. Terwijl Sonia geniet van Tony’s aanwezigheid, heeft zij niet in de gaten dat hij verliefd op haar aan het worden is. 

Wanneer Sonia in Tony’s huis aankomt, ziet zij een krantenartikel dat geschreven is door de journalist Prem (Jackie Shroff). Dit artikel gaat over Tony. Opgewonden door emoties vraagt ze of ze Prem kan ontmoeten. Tony besluit om Sonia naar Prem te brengen. Het verhaal krijgt nu een geheel andere wending. 

Albela wordt medio april verwacht.

Zelf een recensie schrijven? Goed idee! Mail de redactie. We staan open voor ideeën en suggesties.

Reacties
 1. Reply
  Gast
  april 17, 2006 om 7:57 pm

  heeey cool :p 8) 😉 :grin 🙂 :roll :eek :upset :zzz :sigh 😡 🙁 :cry 😕

 2. Reply
  Gast
  april 17, 2006 om 7:57 pm
  24548

  aaaaai :sigh 😡 🙁 :zzz :upset :eek :cry :roll

  Schrijf een reactie


  Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

  Register New Account
  Wachtwoord opnieuw instellen