Abhishek & Aishwarya Bachchan co-hosten met Sharon Stone


Hollywood heeft misschien hun Brangelina, maar Bollywood was Brangelina al ver voor met AbhiAish (Abhishek Bachchan en Aishwarya Rai) en de wereld kent misschien niet alle films met deze powerkoppel, maar ze zijn zeker een international merk die regelmatig worden uitgenodigd naar charity dinners met Hollywood A-listers.

Na een huwelijk van alweer een paar jaartjes (wat weer vijf lifetimes waard is in Hollywood) zijn Abhi en Aish nog steeds even sterk en even gewild. Deze keer zijn ze uitgenodigd voor een AIDS fondsenwerving diner in Mumbai. Het event wordt gehost door niemand minder dan Hollywood ster Sharon Stone. Abhishek Bachchan en Aishwarya Rai zullen het even co-hosten.

“We zijn de Indiase gemeenschap erg dankbaar en voelen ons vereerd dat we gebruik mogen maken van hun kennis en gastvrijheid.” Aldus Sharon Stone.

Het diner zal erg formeel zijn in black tie, en natuurlijk zal er ook entertainment aanwezig zijn in de vorm van Ke$ha, die speciaal naar India zal vliegen voor deze optreden.

Black tie en Ke$ha? We vinden het bijna jammer dat we er niet bij kunnen zijn.

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen