Het verhaal
Wat doet een man als hij verliefd is op een vrouw? Hij zal vechten voor haar liefde ongeacht de obstakels die hij tegen zal komen. Dit is dan ook meteen het hoofdthema van de film Aashiq. Indra Kumar (regisseur) die ook de films Dil en Beta geregiseerd heeft, scoort met Aashiq zeer slecht. De meeste film recensies zijn dan ook negatief. 

Bobby Deol speelt de rol van Chander. Chander is een eerlijk, oprechte persoon die voor de zwakke mensen opkomt. In een zekere zin leeft hij in zijn eigen wereld. Af en toe belandt hij dan ook in gevechten met de zogenaamde bandieten die de zwakke mensen bedreigen. Met deze mentaliteit wint Chaander het hart van Poohja (Karishma Kapoor). Poohja is de dochter van een rijke magnaat (Anjan Shrivastava)

Ben je verliefd, dan stap je in de meeste gevallen op de persoon af, maar Poohja doet het op een ander manier. Zij gebruikt de mobiele telefoon. Zo zie je maar weer dat ook de digitale revolutie in Bollywood niet stil staat. Het is dus Poohja die Chander belt, waarna Chander begint te dagdromen over zijn geliefde. Omdat Chander een beetje van de wereld is maakt hij zogenaamde blunders. Deze zijn grappig bedoelt maar ik zie de lol daarvan niet in. Chander en Poohja spreken met elkaar af en tijdens de ontmoeting raken zij verliefd op elkaar (zoals gewoonlijk). En hier komt het dan eindelijk: de vader van Poohja accepteert de liefde tussen Poohja en Chander niet. Alsof dit alles niet genoeg is krijgt Chander ook te maken met een corrupte politie commandant (Mukesh Rishi) die een bloedhekel heeft aan Chander. Maar onze held heeft niet alleen problemen ook Poohja heeft de nodige problemen. Poohja wordt ontvoerd door een knappe pooier (is maar wat je knap noemt), de pooier wordt gespeeld door Rahul Dev. Deze pooier wil Poohja achter de ramen zetten. Wat zal Chander doen nu hij als hoofdverdachte wordt gezien bij de ontvoering van Poohja? De pooier lacht aan de ene kant en de politie aan de ander. Gedreven door de liefde voor Poohja zal Chander alles op alles zetten om zijn gestolen liefde terug te krijgen. In de climax zal je dan ook alleen maar Pif Paf Poef en Bang! horen. Zoals eerder gezegd is het geen nieuw verhaal en is het daarom geen aanrader. Als je gezellig met je geliefde op de bank wilt genieten is Aashiq de smaakmaker.

Zelf een recensie schrijven? Goed idee! Mail de redactie. We staan open voor ideeën en suggesties.

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen