88 Antop Hill


Na een succesvol productiebedrijf Sarvodaya dat door Kushan Naday en Kiran Schriff in juni 2000 is opgezet, wordt dit jaar hun eerste film 88 Antop Hill uitgebracht. De filmsterren die in deze film schitteren zijn: Atul Kulkarni, Rahul Dev, Suchitra Pillai, Shweta Menon en de nieuwkomer Jasmine. Deze film is in 40 dagen opgenomen op 27 verschillende plaatsen. De regisseur van deze film is Kushan Naday.

Zoals de naam al suggereert gaat de film 88 Antop Hill over een adres. Niet zomaar een adres. Eén adres met een verdrongen moordmysterie dat gevuld wordt met het element angst.

Drie doden, zes verdachten en één adres.

Atul Kulkarni speelt Pratyush Shellar, een man die bij een bank werkt. Hij heeft een beeldschone vrouw en een dochter. Maar hij heeft ook een geheim.
Het begint allemaal op een stromachtige woensdagnacht, wanneer Pratyush wakker wordt van een rinkelende telefoon. Dat telefoongesprek verandert heel zijn leven.
Het belandt bij een adres. Ongenood, wereldvreemd en niet voorbereid voor het gevaar dat hem staat te wachten. Op het bord buiten is alleen het adres 88 Antop Hill af te lezen.
Maar Pratyush was niet de enige daar die nacht. Daar stond iemand of iets op hem te wachten.
Een doodgewone man, een politieagent, een miljonair, een prostituee en een afperser. Maar het dodelijkste van alles…het adres.

De karakter schets:

Atul Kulkarni steelt Pratyush Shelar, een doodgewone man die werkt bij een bank. Op een nacht wordt het gebeld en dan veranderd zijn hele leven. Uiteindelijk beland hij bij het adres: 88 Antop Hill.

Jasmine speelt Sonali, de verloofde van een miljonair. Sonali weet dat ze haar seksuele aantrekkingskracht en lichaan moet gebruiken om rijk te worden. Zo belandt zij ook bij het adres 88 Antop Hill.

Rahul Dev speelt Arvind Khanvilkar, een eerlijke politieagent. Arvind geeft nooit op totdat hij een zaak heeft opgelost. Maar deze keer wanneer een zaak hem naar 88 Antop Hill brengt, realiseert hij zich dat hij het deze keer fout had.

Suchitra Pillai speelt Antara, een alleenstaande vrouw dat geloofd dat haar waardigheid veel belangrijker is dan haar man, Pratyush. Maar kent zij hem dan werkelijk wel zo goed?

Shweta Menon speelt Teesta, een prostituee die zich beroemd op haar beroep. Maar wanneer een van haar klanten iets meer wil dan een nachtje met haar, Neemt ze hem mee naar 88 Antop Hill.

Sudesh Jaggoe

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen